Hazánkban mennyire gyakori, hogy az életkora miatt nem
veszik fel dolgozni az embert?
Figyelt kérdés
Meglátják az önéletrajzán,hogy hány éves az illető és nem veszik fel dolozni,mert hogy "öreg".
Vajon a magasabb pozíciókban is előfordul,hogy az életkora miatt nem veszik fel dolgozni?
Veletek volt már ilyen?
2018. júl. 6. 21:24
1/7 anonim válasza:
Szia. Nálunk pont fordítva volt az eset. Már éassan két éve hogy haza költözött az a cég ahol én dolgozom. Két főnököm van egy nagy, aki adja a pénz, és egy kisfőnök. Érdekes, de a világ éegjobb főnökét kaptuk meg a kollégákkal, viszont a kisfőnök az már más. A kisfőnök kijelentette, hogy ha ő a nagyfőnök helyében lenne, akkor nem vett volna fel fiatalokat(nőket) ,mert elmennek szülni.... sőt, olyanokat sem, akiknek kiskorú gyermekei vannak...
2018. júl. 6. 21:33
2/7 anonim válasza:
Az első jól mondja. A letojt tyúkokat szeretik.
2018. júl. 6. 21:41
3/7 anonim válasza:
A környezetemben van ilyen személy. Igen, a magasabb pozícióban is előfordul ez: az idősebb szívott a fiatal végett, pedig penge az illető.
Xar egy világot akart ez a nép magának...
2018. júl. 7. 06:28
4/7 anonim válasza:
Vannak munkahelyek, én most ilyennél dolgozom hogy szellemi és fizikai munka egyben, bocs nem tudok máshogy fogalmazni.
Na egy idősebb ember már ezt a hajtást vagy nevezzük "diliháznak" na ezt már nem igazán bírja.
Főleg a fizikai munka részét a melónak.
2018. júl. 7. 08:00
5/7 anonim válasza:
Ez magyar mentalitás. Na jó, lehet, hogy nem csak magyar, hanem kelet-európai. Itt nyugaton létezik olyan munkaközvetítő, ami kifejezetten 40-es 50-es életkorúakkal foglalkozik.
2018. júl. 7. 09:27
6/7 anonim válasza:
Hahahha... állásinterjúmn sokadik alkalommal éreztették velem hoyg ők "nem ilyen korú" emberre gondoltak....
35 vagyok.... 35 és nem 55!!!
2018. júl. 8. 10:25
7/7 anonim válasza:
45 éves nőként nehéz..tapasztalat és az ismerősi köröm tapasztalata is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!