Ennyire lehetetlen munkát találni és elhelyezkedni hazánkban? Persze, diákoknak van munka, de mi van velünk, akik szeretnének dolgozni? Ezt kötelező elolvasni annak aki munkanélküli!
Vidéken lakom,és egyedül nevelem a gyermekemet,ma is és múlt héten is rengeteg helyen voltam munka ügyében.Van ebben a városban húsfeldolgozó, műanyag-feldolgozó,tesco,tejüzem...mindenhol voltam,és természetesen nincsen felvétel,ha csak nem vagyok nappali tagozatos diák!Na itt betelt a pohár!Én aki egy gyerekes anyuka vagyok,és gyesről mennék vissza a munkába,diákok és tanulók vannak mindenhol.Nekem nincsen bajom,ha dolgoznak a fiatal tanulók,de ne vegyék már el a munkát mások elől!Ha sok munkahely lenne,akkor rendben van,de ameddig ezt megengedik nekik addig nekem speciel semmi esélyem nincsen hogy dolgozhassak!Nagyon érdekelne,hogy ezek a diákok egy éjszakai műszak után hogy tanulnak?Ez viszont a magyar oktatás hibája,hogy aki beül a padba másnaposan,fáradtan az már elégséges,és átbukdácsol...Szóval száz szónak is egy a vége,ez valahogy úgy működne,hogy a szülő taníttassa a gyereket,a gyerek tanuljon és nyáron meg ha van lehetőség akkor dolgozzon!
Elnézést akit ezzel megsértettem,de azért ez elég kellemetlen,pláne,hogy nekem is az a munka bőven jó lenne amit ők csinálnak ezeken a helyeken..nem tudom mi lesz így!
Megértelek,sajnos nagyon nehéz,főleg ha gyesről megy valaki vissza dolgozni.
Ezek a diákok most nem mennek iskolába hiszen már szünet van.
Ez nekik most nyári munka.
Őket is meg lehet érteni,nem mindenkit finanszíroznak a szülei...
Én több mint 100helyre jelentkeztem mire találtam munkát.Ráadásul nem is gyesről jöttem vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!