Mit tegyek vagy hogyan tudnék kijönni egy olyan helyzetből amikor úgy érzem hogy a melóba kostólgatnak és még mintha hülyének néznének, mintha én lennék y bohócuk? Hogy tudnék ebből a körből kiszakadni hogy ne legyek benne?
Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 22:20
2/3 anonim válasza:
Munkahelyet váltasz, ahol rendesek a kollégák. Én is voltam olyan melóhelyen, ahol kóstolgattak, hamar ott is hagytam őket. Nyugi előbb utóbb megkapják ezért a büntetésüket. Pl. nálam volt olyan kolléga, aki rám szállt nagyon az első munkahelyemen, aztán pár évvel később jelentkezett volna hozzám munkára. Direkt behívtam interjúztatni, csak hogy lássam az arcát :D
Persze nem röhögtem ki meg semmi, csak kicsit megizzasztottam egy pár kérdéssel, aztán a végén egy "majd értesítjük" szöveggel és egy félmosollyal az arcomon köszöntem el tőle. Persze levágta, hogy nem fogja megkapni az állást, hiába nyalt be csontig és hiába próbált magyarázkodni, hogy akkor ő ezt nem úgy gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!