Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munkahely manapság...

Van olyan munkahely manapság ahol az ember nem szakad bele a melóba?

Figyelt kérdés

Már nem érdekel a pénz sem ,hogy mennyiért csak könnyebb legyen. Fizikálisan már nem bírom tovább.

Hogy lehet könnyebb helyre bejutni? :(

2014. jún. 1. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Legyél atomfizikus, azok nem rokkannak bele. Nem tudunk semmit rólad, a korodat, végzettségedet, faluban vagy városban élsz-e stb. Így olyan kretén választ adtam mint amilyen a kérdésed.
2014. jún. 1. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Van. Ügyfélszolgálatos vagyok egy multinál, és tök jó :) Korábban az én belemet is kihajtották, soha többé nem megyek kkv-hoz, ha tehetem.
2014. jún. 1. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudok mondani pár ötletet, bár nem hiszem, hogy tetszenének :D... bankrabló, luxusprosti / hímringyó, erotikus masszázs...

Meg azért az értelmiségi szellemi melók többsége sem olyan, de ahhoz kell végzettség meg tudás.

2014. jún. 1. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Ha nem érted a kérdést első az nem az én gondom.

Nem kell ahhoz semmit sem tudnod rólam,hogy értsd. A 2. érdekes módon értette.

Talán csak elkeseredettségemben írtam ki a kérdésem.

Hát ha valamivel többre jutok.

2014. jún. 1. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
2-es, Hogy lehet bejutni oda ügyfélszolgálatosnak?
2014. jún. 1. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Van sok ilyen munkahely, bár ahhoz azért végzettség, valamint protekció is kell.

Jó lenne tudni, hogy milyen munkakörben dolgozod, és milyen végzettségeid vannak.

2014. jún. 1. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Jó munkahelyhez kapcsolat kell, avagy térdelni kell sokat a főnök előtt. Ugyanis, ha meghirdetik az állást akkor kapnak 1000++ önéletrajzot a pozícióra.

mi csak egy árú-összekészítőt kerestünk és 2 nap alatt 700+ jelentkező futott be. Pedig nem egy leányálom munka.

2014. jún. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!