Hozzátartozó kórházba kerülése mennyiben indok hetek óta tartó távollétre a munkahelyről?
A kérdésem hogy ha valakinek egy hozzátartozója kórházba kerül az mennyiben indok a több hetes távollétre a munkahelyről?
Mert ha otthoni ápolásról lenne szó az más, oda vagy felvesz az ember egy ápolót ha tudja fizetni vagy otthon van a beteggel 0-24h.
De ha az a beteg kórházban van állandó orvosi felügyelettel akkor miért indok a hozzátartozó kórházi kezelése arra hogy valaki több hetet zsinórban távol legyen a munkahelyéről erre hivatkozva? És a munkáját meg végezheti az aki ott van....
Amikor az én hozzátartozóm szenvedett autóbalesetet és volt az intenzíven meg kórházban hetekig, akkor emiatt 1 napot se hiányoztam a munkahelyről. Pedig én is aggódtam eléggé.
Miért fogadható el hogy valaki 1 hónapot otthon legyen zsinórban azért mert egy hozzátartozója kórházban van?
"a kollégáid is..."
Hol írtam én olyat hogy a kollegáim szívatnak? Én ilyet nem írtam.
Itt 1 db ember szívat 10 másikat.
A főnök meg áll mint a bálám szamara. Hogy most mit csináljon és "egyesek" mit meg nem engednek maguknak. Aztán semmit se tesz.
Enyhén kilóg a lóláb.
"Úgy vágnának ki mint a fosos...."
Ebből csak az következik, hogy sz@r munkát végzel, és nem érsz annyit a munkahelyednek, hogy méltányosnak legyenek.
"Ebből csak az következik, hogy sz@r munkát végzel, és nem érsz annyit a munkahelyednek, hogy méltányosnak legyenek."
Miért, azt méltányosságnak nevezzük ha valakinek a több hónapos kamu lógását elnézzük csak azért mert ő az , aki (sógor koma haver csókos szopós stb)?
Ez a méltányosság? Én ezt nem annak nevezem.
"+Jelenteni a provokátort, jelenteni!!!"
Hajrá.
"Jelenteni a provokátort, jelenteni!"
Kérlek ne! A többheti távollét egy nap alatt tudott többhónapira nyúlni. Olyan kíváncsi vagyok a további fejleményekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!