2 éve tartó kétoldali sarokfájdalom kezelésére a lökéshullám terápia jó lehet-e?
Fájdalmas-e?
Hány kiló fogyás csökkentheti a sarokcsont túlterhelődését?
Keress egy oldalt, ahol az optimális testsúlyt kitudod számolni kor, magasság és nem alapján. Utána elkezdheted a fogyást, persze csak ésszel.
Egy jó masszázs is segíthet. Nekem is volt olyan, hogy fájt a talpam, és a párom úgy kinyomkodta, hogy azóta nincs gond vele. :)
ún. sarkantyú nevű fájdalom szokott előjönni. nos szilikon sarokbetétet kell a cipőbe tenni, valamint éjszakára fekete nadálytő kenőcsöt kenj az érzékeny helyre.
A túlsúly is ok lehet, de inkább meg kell tanulni úgy lépni, hogy ne vágd a sarkad a földhöz, hanem kecsesen, finoman, mintha balettos lennél..
a sarkantyúval nem lehet viccelni. én húsz kilót fogytam, szilikon sarokkal járok, évek óta nem jött elő a sarokfájás.(a nadálytő is kellett eleinte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!