Most beköltözött kollégistának sürgős bőrgyógyászat, hónapokig tartó várólista nélkül Budapesten? Többi lenn, SÜRGŐS! 19/L
Kollégista vagyok Budapesten, sajnos hazautazni nem tudok csak ritkán, illetve vidéken is csak heti egyszer van délelőtt bőrgyógyászat, ahova körzetileg tartozom...
Súlyos elviselhetetlen viszketésem van napok óta a testemnek több pontján, illetve tele lettem kiütésekkel, amiket már sebesre kaparok. Aludni sem tudok már, viszont a rendelőintézetbe ahova elvileg tartozom telefonos előjegyzés kell, és csak hónapokkal később kaptam időpontot. Néztem egy magán bőrgyógyászatot de 16 ezer a vizsgálat, annyit pedig nemtudok rászánni....
Tud valaki olyan rendelőt, vagy bármit ahova nem kell hónapokat várni, vagy esetleg megfizethető? Nagyon hálás lennék a segítségért!
Köszönöm, 19/L
most lettél kollegista, és mindenhol viszketsz, kiütéseid vannak... simán el tudom képzelni, hogy ágyipoloskátok van :o
akut problémával időponton kívül is (DE nem soron kívül!) fogadniuk kell, vagyis odamész, végigülöd a rendelést, és ha van ideje az orvosnak, behív.
Irány ide: [link]
én is itt voltam vagy 5 éve, nem budapesti TAJ-kártyával, időpont foglalása nélkül.
Ágyipoloska lesz az...Melós lesz kiírtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!