Általában milyen hosszú a várólista MRI vizsgálatra?
Ha táppénzen vagy, rövidebb, 2-3 hét, de mondd időpontkéréskor (telefonon), hogy a beutaló papírodon piros felkiáltójellel jelezték, hogy tp!, ha nem akkor 2-3 hónap is lehet.
De gondolom, ez városonként, megyénként változó időintervallum.
Városonként, kórházanként változó. Nyilván attól függ hányan vannak előjegyezve. Sürgősséggel általában nálunk
kb. 4 hét , amúgy 12-16 hét átlagban.
"mondd időpontkéréskor (telefonon), hogy a beutaló papírodon piros felkiáltójellel jelezték, hogy tp!"
Hazudjon?! Kösz szépen azok nevében, akiknek valóban sürgős, akiknek valóban piros felkiáltójellel jelezték a beutalójukon, hogy tp!...
Akinek nincs ott a piros felkiáltójel, inkább örüljön, hogy neki nem olyan sürgős.
Azt mondtad, hogy mondja azt.
"mondd időpontkéréskor (telefonon), hogy a beutaló papírodon piros felkiáltójellel jelezték"
Akkor máskor úgy írd, hogy
"mondd időpontkéréskor (telefonon), ha a beutaló papírodon piros felkiáltójellel jelezték".
5-ös! Hát igazán nem akarok kekeckedni, de pont úgy idézted, hogy a "mondd úgy..." blabla, szóval a de szó lemaradt. Ne biztassam a kérdezőt hazugságra.., ne vetessem el más elől az időpontot, akinek tényleg sürgős.. Oké, válaszoltam neked, leírtam, hogy eszem ágában sem volt.
Erre írod nekem, hogy akkor válaszoljak úgy: ééés bemásolod ugyanazt, amit leírtam. Ez mi?
Egyébként volt hozzá szerencsém sajnos, gerincsérv, meg is kellett műteni, de addig küldtek jobbra-balra, reumatológiára, ultrahangra, ilyen-olyan kezelésekre, amikor aztán végül is egy dokinak eszébe jutott az MR. Mire megműtöttek, rehabilitáció, stb., kifutottam az egy éves táppénzből. Szóval nem kéne beszólogatni, hogy elveszem a hazugságra biztatással mások elől az időpontot. Szövegértelmezésre is felhívnám a figyelmed, mert ebben az esetben a "de" szó sokat nyomott a latban. Csak épp nem vetted észre,anélkül idéztél a válaszodban. Ennyi. Részemről téma lezárva.
Erre bemásol
Jav.: *-erre bemásol*
Ez valahogy benne maradt az írásom végén.
Az utóbbi fél évben a férjemnek 2 is volt. Az egyik fizetős, magán ami kb 30e FT volt, és néhány napon belül volt időpont.
A másik mri tb-s volt. Meg volt adva egy vezetékes szám ami időpont kérésre volt fenntartva, időpontot viszont minden hónap első napján lehet kérni (!!!), az ő általuk hasraütèsszerűen meghatározott időintervallumban és előre meghatározott db számra hogy hány telefonhívást vehetnek fel. Röhej ez az ország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!