Dr Fulcz Ágnes endokrinológusról szeretnék érdeklődni, jár-e hozzá valaki Veszprémbe, ill. rendel ő még a kórházban is? Kismama vagyok ezért sürgősen orvoshoz kellene mennem, de sajnos a várólista mindenhol hosszú.
Üdvözöllek!
Nem értem a mai fiatalokat, miért akarnak orvost fogadni drága pénzért? Én négy gyermeket szültem a János Kórházban. Nem volt fogadott orvosom. Sajnos most a napokban halt meg az unokám, fogadott orvos, és maszek Kórházban. Csak egy nappal hordta túl a babát a mennyem, és mégis meghalt benne a baba.
Hol az az orvos, ilyenkor? Gondolkozz el rajta, mennyi áldozat van mostanában. A steril körülmények nem elegendőek! Egy egészséges szép babát kívánok neked.
Klára
Sajnos én is vesztettem el egy babát tavaly júniusban. Azóta nagyon utána járok mindennek és sokszor sajnos nem hiába. Köszönöm válaszod, azóta eljutottam egy másik endokrinológushoz a pajzsmirigy problémámmal, ami ugye normál esetben számomra is ráért volna januárig, de így a babával nem mertem volna várni.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!