Mi volt a leghosszabb várakozási idő, amit egy beutalóköteles átlag szakrendelésre kaptál?
Endokrinológushoz kértem most március végén időpontot, JÚLIUSRA kaptam volna! Mint kiderült (magán dokin keresztül, természetesen), Hürthle sejtes bizonytalan viselkedésű pajzsmirigy daganatom van, tehát a rosszindulat nincs kizárva! Így, hogy magándokihoz mentem, aki szinte azonnal tudott fogadni, most június végén már műtenek is.
Pár éve meg apukám a már gondot okozó epekövével (elviselhetetlen görcsök, sárgaság) járt hasonló módon. Ő is március környékén kért időpontot és októberre adtak volna neki! Magán úton meg már májusban műtötték. :(
Elszomorító.
Novemberre tök jónak számít ha csak most kérted :D
Nekem a leghosszabbak:
szemészet 8 hónap múlva
allergia teszt 1 év és 2 hónap múlva
illetve januárban akartam kérni fogászatra de októberre adtak volna, úgyhogy azóta inkább elmentem magánhoz.
Anno kiskoromban is volt olyan vizsgálat, amire majdnem egy évet kellett várni, ráadásul olyan gyerekpszichiátriai cucc aminél egy év késés sokat jelent. De ez van.
Bp. 16. Ker endokrinológia 9 hónap.
Mr vizsgalat most kérem és december vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!