Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti komolyan tudnatok venni...

Ti komolyan tudnatok venni egy tetovalt orvost?

Figyelt kérdés
Vagy eloiteletet szulne bennetek? Zavarna? (Nem apro, hanem egy full sleeve mondjuk.)

2018. jún. 9. 19:19
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Ezt hogy erted?

Nincsenek elonyos hatasai, karosak pedig lehetnek ha nem megfelelo helyen csinaltatja az ember (fertozesek stb) de ha normalis szalonban, akkor ilyen hatassal nem kell szamolni. Bar persze volt tanarom aki ellenezte, mondvan a bor egy immunszerv es ki tudja milyen hatasa van a sok festeknek hosszutavon, es vegulis ebben igaza is van. Viszont nekem tetszik, es mivel nem cigizek, nem eszem cukrot es gyorsan felszivodo szenhidratokat, igyekszem egeszsegesen elni, ugy dontottem ennyi luxust megengedek magamnak.

2018. jún. 9. 19:53
 12/36 anonim ***** válasza:
95%
A tetkónak semmi jelentősége nincs a tudása szempontjából.
2018. jún. 9. 19:58
 13/36 nemaRendőrség ***** válasza:
29%

"es mivel nem cigizek, nem eszem cukrot es gyorsan felszivodo szenhidratokat, igyekszem egeszsegesen elni, ugy dontottem ennyi luxust megengedek magamnak."

Ez meg mégis milyen hozzáállás?

Kb mintha azt mondanád, hogy nem ölök embert, nem rablok bankokat, igyekszek törvénytisztelően élni, de néha megerőszakolok egy nőt. Ennyit megengedhetek magamnak.

Borzalmasan gyenge jellemre vall amit mondasz.

Vagy csináltas tetoválást mert akarsz csináltatni vagy nem mert nem akarsz. Ne a saját testeddel alkudozz...

2018. jún. 9. 20:01
 14/36 nemaRendőrség ***** válasza:
0%
Vagy nő vagy?
2018. jún. 9. 20:01
 15/36 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom, fő a szakértelem, meg az, hogy bizalmat ébresszen bennem.De ha először látom,nem biztos hogy imponálna a tetkója.Meg szeretem általában ha az orvos komolyan és szakértelemmel áll hozzá a dolgokhoz nem szelhamosan, mert abban is volt már részem.Persze nem azt mondom, hogy vágjon fapofat, az se zavar ha mosolyog, viccelődik, de ameddig az egészségügyi gondjaimat beszéljük meg azt vegye komolyan és ne azzal kapcsolatban poénkodjon.
2018. jún. 9. 20:02
 16/36 anonim ***** válasza:

"Nincsenek elonyos hatasai, karosak pedig lehetnek ... volt tanarom aki ellenezte, mondvan a bor egy immunszerv es ki tudja milyen hatasa van a sok festeknek hosszutavon, es vegulis ebben igaza is van. Viszont nekem tetszik, es mivel nem cigizek, nem eszem cukrot es gyorsan felszivodo szenhidratokat, igyekszem egeszsegesen elni, ugy dontottem ennyi luxust megengedek magamnak."

A volt tanárod sokkal hitelesebb, mert ő ezek szerint ugyanazt gondolta, mint te, de ő úgy is élt (=nem volt tetkója, főleg nem full sleeve), te viszont nem aszerint élsz, amit a szakmai meggyőződésed diktál, vagyis olyan vagy, mint az elhízott doki, aki arról prédikál, hogy a beteg fogyjon le, magyarul: hiteltelen. Nem önmagában a tetkó miatt, hanem amiatt az ellentmondás miatt, ami a tetkódat körüllengi...

2018. jún. 9. 20:06
 17/36 A kérdező kommentje:

Igen no vagyok.

Megis miert vallana gyenge jellemre? A lenyeg annyi, hogy bizonyitott hosszutavu karos mellekhatasa nincs a tetovalasoknak, de azert megis ott voltak pl a patologia tanarom aggalyai... de igen, szerintem mindent nem lehet az eletben megtagadni magunktol, es nekem esztetikailag tetszemek a tetovalasok. Nem ertem milyen kifacsart logikaval tudos ezt a megeroszakolashoz hasonlitani....

Masreszt az en testem, azt teszek vele, amit akarok.

Utolso: ezt nem is ertem hogy merul fel, sosem poenkodnek senkinek az egeszsegugyi gondjaival...

2018. jún. 9. 20:07
 18/36 anonim ***** válasza:
91%
Nem zavarna: úgy gondolom, hogy komoly ember lenne amúgy, aki érti, szereti a feladatát attól függetlenül, hogy tetkót visel.
2018. jún. 9. 20:07
 19/36 A kérdező kommentje:

Mint mondtam nincsenek bizonyitott hosszutavu hatasai! Ez nem olyan, mint mondjuk egy szemtetovalas amitl meg is vakulhatsz!

De nyilvan meg csak hallgatokent egy neves szaktekintely velemenyen elgondolkodik az ember. Aztan hogy kesobb hogyan dont, vagy ugyanugy gondolkodik e az korantsem biztos!

2018. jún. 9. 20:09
 20/36 A kérdező kommentje:
Amugy pedig: attol meg hogy vki cigizik, vagy tulsulyos, elmondhatja a betegenek hogy ez karos. Nyilvan szerencsesebb ha peldat is mutat, de az, hogy elmondom milyen hatasai lehetnek, aztan majd o eldonti hogy mit tesz a sajat testevel miert tesz hiteltelenne, ha mondjuk en magam cigizek? Az az em dontesem akkor, hogy a kockazatok ellenere csinalom az adott tevekenyseget a lehetseges kovetkezmenyek tudataban. De attol meg mert ezeket a lehetseges kovetkezmenyeket felvazolom a betegnek is, hogy eldonthesse o vallaja e a rizikot, onnantol az o dolga..
2018. jún. 9. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!