Álláshirdetések botrányos hejjjesirassal-lehet ezeket komolyan venni? Ki jelentkezik egy ilyenre?
A facebookon lépten - nyomon álláshirdetésekbe botlok és ezek egy jó része minősíthetetlen helyesírással és fogalmazással íródik.
Mint pl ez típuspélda!
Nem értem, van olyan hülye aki hajlandó egy ilyen szarra jelentkezni?
Nyilván nem agysebészeket keresnek így, de én nem mennék el még takarítani se egy olyan munkáltatóhoz, aki ilyet kiad a keze alól!
Nanananana. Dehogy trollkodnak.
Ha privátban írsz nekik már kapod is a mobilszámot de ha te küldesz, hívnak ők.
De olyan is volt már, hogy neves(ebb) cég így keresett embert.
Na de mit vársz (majdan) egy olyan cégtől, olyan főnöktől, akitől ennyi telik?
A fizetést is ilyen helyesen számolja majd ki?
Az is egy vicc, kik hirdetik ezeket.
Az ilyen Baarbikhaa Csinibaba meg BMW Bajnok kategóriás profilokat ki veszi komolyan?
Szánalmas.
De az se jobb, aki erre jelentkezik.
Igazából nem is értem, hogyan adhat ki ilyesmit bárki is a keze által.
Valóban botrányos, de nem átverés, rengeteg ilyen van.
Amúgy ezek általában fix összegek, és hiába már-már az analfabétizmus állapotát közelítik meg a feladó személyek, a pénzhez mégis értenek.
Na, meg gondolj bele. Jól írod, nem agysebészeket keresnek, tehát valószínű, hogy a jelentkezők rétege is olyan, amilyen.
" a jelentkezők rétege is olyan, amilyen."
Az oké csak az a gond, ha egy ilyen jelentkező dolgozni kezd és netán nem fizetik ki, az nem a bíróságra megy majd, hanem összeszedi a "haverokat" és rádöntik a munkáltatóra a házat...
Az a jelentkező saját hibája, ha papírok nélkül munkába áll.
Persze van olyan is, de ez egy más téma.
Amit írsz, szerintem igen szélsőséges példa. A legtöbb ember ilyenkor bosszankodik és hagyja a francba a dolgot, hiszen pereskedni nincs pénze. (Na, meg papírok nélkül értelmes sincs.)
Legalábbis én ismerek ilyen embereket, akik bedőltek ilyen-olyan hirdetéseknek. És egy sem volt utána beindulva, hogy na, akkor most megkeresik és rágyújtják a kérót a csávóra/nőre.
Bosszankodtak, de folytatták az életüket.
"az nem a bíróságra megy majd, hanem összeszedi a "haverokat" és rádöntik a munkáltatóra a házat..."
Igen, aztán megy a rács mögé szépen a "haverokkal". De az ilyen meg is érdemli. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!