Álláshirdetések botrányos hejjjesirassal-lehet ezeket komolyan venni? Ki jelentkezik egy ilyenre?
A facebookon lépten - nyomon álláshirdetésekbe botlok és ezek egy jó része minősíthetetlen helyesírással és fogalmazással íródik.
Mint pl ez típuspélda!
Nem értem, van olyan hülye aki hajlandó egy ilyen szarra jelentkezni?
Nyilván nem agysebészeket keresnek így, de én nem mennék el még takarítani se egy olyan munkáltatóhoz, aki ilyet kiad a keze alól!
Csak és kizárólag a helyesírásról:
Anno még kéziratot küldtek be a munkahelyemre orvosok (egy megyei napilapnál dolgoztam), volt egy hetente megjelenő melléklete a lapnak.
Ne akarjátok megtudni, milyen durva helyesírási hibáktól hemzsegő írást adtak ki a kezük közül. Tehát nem feltétlenül buta a delikvens, hanem egyszerűen nem tud helyesen írni, és még arra sem veszi a fáradságot, hogy átolvassa, mit ad ki a keze közül. Igénytelenség netovábbja.
"Igen, aztán megy a rács mögé szépen a "haverokkal". De az ilyen meg is érdemli. :D"
Az nem olyan biztos. Láttam én már olyat hogy ki nem fizetett alvállalkozók becsődültek egy irodába az őket ki nem fizetőhöz ott ami szétverhető volt az szét lett verve a főnök fogsora se maradt érintetlen.
Ott voltam láttam.
ÉS kifizetve távoztak. Ott a helyszínen előkerült az a pénz amiről azt állította hogy nincs.
Megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!