Munkahelyi szóbeszéd a teljes fizetésképtelenségről mennyire érdemes komolyan venni?
Pár helye olyan egyre erősödő szóbeszéd terjeng nálunk hogy csőd van, nem lesz már most az van, és május 10-én nem tudnak majd fizetést adni.
Mennyire érdemes ilyen szóbeszédnek felülni? A vezetés persze semmit se mond, de ez nem furcsa mert ha nem igaz a hír akkor mit is mondana, ha meg tényleg igaz akkor meg pláne nem mond semmit mert elemi érdeke hogy a lehető legtovább itt tartsa az embereket. Ha beismerné hogy nincs pénz akkor másnap üres lenne a ház.
Ami tény. Hó 3. körül meg szokott jönni a pénz most nem jött meg, de 10-ig nem kérdezhetünk rá mert az lesz a válasz hogy 10. a határidő.
Másik tény. Tavaly nyáron szintén röpködtek a hírek hogy anyagi gond van és többen e lesznek küldve. De mindenki legyintett csak. Aztán nyár végén öt embert menesztettek.
Most akkor ezek után mit gondoljunk? Rákérdezzünk? De úgyis az lesz a válasz hogy nem igaz, ha mégis igaz, akkor pláne tagadni fognak.
Nekem volt olyan helyem ahol épp ilyen hír terjedt és aztán valóban nem fizettek senkinek. Per végrehajtás és két évvel később kaptam valami 10.000 ft-ot mert addigra az összes vagyona a cégnek eltűnt/kimentették és törölhettem a valagam a bírósági nyertes perrel meg a végrehajtással.
Jobb lett volna ha legyintek és bele se kezdek.
Munkaügyis! jelenteni jelenteni jelenteni!
A jelentőt is jelenteni!
Mindenkit jelenteni!
#4-es, TÉGED is JELENTELEK!
Engem is jelentsen már valaki pls!
"Engem is jelentsen már valaki pls!"
Megtörtént.
Igen, ezz már kerdezted 1x tisztan emlékszek rá.....
Keresd vissza... ha nem toroltek azt a kerdesed, amit amugy altalaban szoktak...
"Igen, ezz már kerdezted 1x tisztan emlékszek rá..... "
És milyen érdemi választ kapott a kérdező? Engem is érdekel.
Az anyázáson trollozáson kívül milyen ÉRDEMI válasz jött neki?
Mert itt van hét válasz van erre is de egy se ami a kérdésről szólna.
Kapott, csak jött a szokásos copy-zos oktatása..... aztán mindenki tudta higy erdemes telibe xarni a fejét, aztán jelenteni a kerdéseit....
Kb úgy mint a tiedét.... kritizalsz 7 váladzt, de erdemben te se válaszolsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!