Munkahelyi szóbeszéd a teljes fizetésképtelenségről mennyire érdemes komolyan venni?
Pár helye olyan egyre erősödő szóbeszéd terjeng nálunk hogy csőd van, nem lesz már most az van, és május 10-én nem tudnak majd fizetést adni.
Mennyire érdemes ilyen szóbeszédnek felülni? A vezetés persze semmit se mond, de ez nem furcsa mert ha nem igaz a hír akkor mit is mondana, ha meg tényleg igaz akkor meg pláne nem mond semmit mert elemi érdeke hogy a lehető legtovább itt tartsa az embereket. Ha beismerné hogy nincs pénz akkor másnap üres lenne a ház.
Ami tény. Hó 3. körül meg szokott jönni a pénz most nem jött meg, de 10-ig nem kérdezhetünk rá mert az lesz a válasz hogy 10. a határidő.
Másik tény. Tavaly nyáron szintén röpködtek a hírek hogy anyagi gond van és többen e lesznek küldve. De mindenki legyintett csak. Aztán nyár végén öt embert menesztettek.
Most akkor ezek után mit gondoljunk? Rákérdezzünk? De úgyis az lesz a válasz hogy nem igaz, ha mégis igaz, akkor pláne tagadni fognak.
": Szerintem a nyolcas is ő."
Persze ... mindenki ő. te is én is mindenki.
" Szerintem be kellene íratkoznod egy inkognitó tanfolyamra,"
Semmi gond kérdés jelent moderátor majd elbírál és HA (HA!) akkor...
ha.
Ha meg nem akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!