Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez szemétség volt...

Szerintetek ez szemétség volt a kollégámtól? A munkavédelmi ruhára szánt pénzt eltette. Többit alább.

Figyelt kérdés
Na elmondom hogy van. Vagyok egy helyen 7-8 hónapja. Na és most megbeszéltük a főnökkel hogy kapunk pénzt munkaruhára, persze ami nekünk tetszik, van egy jó munkavédelmi bolt a belvárosban. Na és múlt héten kaptunk is olyan 150-200.000 Ft-ot, ennyi volt a keret, kp-ban, hogy majd abból mi 3 fő veszünk munkaruhát. Na beülünk az autóba és elindultunk, de erre mondja a kollégám aki a pénzt kapta hogy előbb kimegyünk egy céghez, ahol valamit megnézünk, na ez már gyanús volt, mondom miért nem a boltba megyünk előbb. Ok., végül kimentünk a boltba, na elkezdtem nézelődni mi lenne a jó. Na és erre mondja a fickó akinek a pénzt odaadták hogy bocs inkább nem vennénk semmit, mert neki ez a pénz kellene, inkább megtartaná, nem veszünk semmit. Na mondom itt esett le hogy mi a helyzet, a fickónak kellene ez a pénz. Nektek mi a véleményetek erről?
2018. ápr. 29. 18:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem, hihető, oké, ez van... nem ugyanott dolgoztunk.

Csak azt nem értem, hogy név nélkül (szándékosan még megyét sem írtam) miért állítanék valótlanságot.

Voltak még más dolgok is de inkább már le se írom, felesleges.

2018. ápr. 29. 19:23
 22/23 anonim ***** válasza:
Jah bocs talaltam 9 - 14 euroert is nadragot, acelbetét nelkul munkavedelmi bakancsot 11eur ert te nem ismered az internetet ? Nemreg a new yorkerban vettem par rővidujut kb 5 eurert darabjat.Eleg szarul kereshetsz ha ez megterhelő szamodra, akkor inkabb keres mas munkat ne itt szegyenítsd magad. Neked gucci nadrag kell akkor az a te bajod
2018. ápr. 29. 21:23
 23/23 anonim ***** válasza:
itt mindem kamunak mondanak. ez az oldal lassan a legalja.
2018. máj. 1. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!