Új munkahelyen egyből csalással szembesültök munkavédelmi felszerelés kapcsán-mit tennétek? Egyből csá?
Új munkahely ahol épp most lépném át a küszöböt még el se kezdtem melózni de már csalással szembesülök.
Ugyanis fizikai munka ahol csak munkavédelmi cuccban lehet dolgozni melyet az Mt és a szerződés szerint is a munkáltató biztosít.
És azzal szembesülök hogy hozzak cuccot magamnak ha dolgozni akarok vegyem meg saját lóvéból
DE!!!!
itt az átvételi ív írjam azért alá hogy a cég átadott nekem munkavédelmi szettet kabát nadrág bakancs kesztyű 40.000 értékben, mely szettet persze próbaidős lévén majd ki kell fizessek ha netán próbaidő alatt lelépnék/kirúgnak ....
na ez jó mi? át se léptem a küszöböt és már 40-nel át akarnak b***szni???
Egyelőre nem írtam alá semmit hogy átvettem mondtam majd ha itt a kezemben a cucc hogy átvettem majd akkor aláírom hogy átvettem.
Erre hümmögtek.
Én sem írtam alá semmi olyat amit nem kaptam meg....
Sokszor jött a művezető, higy írjam alá ezt meg ezt az oktatást, mert audit meg kötelező, meg bal bla bla.... mondtam aláirom, ha megkaptam az oktatást..... de mivel ugye a tetmeles nem állhat 10-15 percre, ezért nem is jöttek tovább hozzám.....
De ha már ilyen trükközések vannak, akkor érdemes oda figyelni... pláne fizetés környékén.
ÓRIÁS plakáton következő látható és olvasható:
Egy csinos hölgy, kék, melós védősisakban, védőszemüvegben baloldalt a plakáton.
A plakát jobb oldalán a következő felirat:
"Tudom, hogy szakértelmemet itt mindig megbecsülik, sőt a társadalom is hálás érte."
"Ilyen feladattal és az ehhez szükséges legjobb fizetéssel várunk Téged is!"
Nagyon bírom az ilyen CSODÁLATOS ÓRIÁS plakátokat! :D :D :D
Ha van facebookod és ott nézegetsz 1-2 hasonló álláshirdetést, akkor ott tisztán latszik, hogy kiknek készültek azok a plakátok. Dzsesszika, Ármándó, Nintendó, valamint akik az egyértelmű jelentkezés helyett kommentbe csak ennyit írnak, hogy "Hivjáá" "Miko hívsz" "erdekell", valamint azok a kiváltságosok, akik hasonló szinten vannak, de ők nem fognak dolgozni 140.000 ért, mert kizsákmányoló hazug banda, mert nem fizet döbbet 2 gomb megnyomásáért, ezért inkább nem dolgozik.
Na ezek a plakátok nekik készültek, mert akinek egy csöpp esze is van, az nem megy sehova dolgozni fejvadászon keresztül, ezek ugyanis az ő hirdetései nagy részben.
"dolgozni 140.000 ért"
!!!
már milyen 140?
mert a szóban forgó állás még bttoban de 140...
"Kötelező nekik biztosítani a megfelelő felszerelést, kifogástalan állapotban."
Hát ha tényleg munkavédelmis vagy akkro biztos érted a szitut.. Nekik kell adni a cuccot tudom én is őket és adják is!! Lám még átvételi papírral is levédik magukat!
Aztán bizonyítsd be utólag hogy nem adtak semmit te csak aláírtad (hogy legyen állásod...).
Ők erre azt mondanánk: mki nem adunk semmit?? Hát itt az aláírás hogy átvették!
En nettó 140.000 kaptam operátorkent 3 műszakban... smt operatorok túloraval meg tobbet is, d3 vannak betanított gepkezelok ok sen kapnak rosszul. .... csak sok embernek az állando jajgatas tobbet er mint hogy jobban keresen.
De persze vannak minimalberes munkak... pl egy ladan ulve lemeztorolgetes.... na ezett en sem adnek tobbet, es ne legy alszent mert Te sem adnal ezert tobbet.......
". csak sok embernek az állando jajgatas tobbet er mint hogy jobban keresen. "
hm. És vajopn hogy kell jobban keresni? Hát ha 10 helyre bemegyek és 10ből 10 helyen ilyet ajánlanak akkor vagy ez vagy a semmi.
vagy a közmunka 57-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!