Mit lehet tenni ilyen esetben a tanár ellen?
Adott egy váltásnadrágot. Vadiújat nyilván nem fog adni. Leordította a fejed? Nem csak ez a tanár, nem csak a te fejed, még ha erre nem is volt neked precedensed. Nem egy intőt kaptál, csak egy leordítást. Hidd el, én is kaptam anno. Ha tőle nem kapod meg, lehet, hogy majd a főnöködtől, ha még vissza is beszélsz ki is rúgnak.Nem azt mondom, hogy ne állj ki magadért, de ha valamiben saras vagy - ld nem vittél felszerelést -, akkor ne neked álljon feljebb.
Sz@r dolog, én is megkaptam anno, nem egyszer.
"ilyen esetben nem ez a megoldás egy tanárnak, hogy porigaláz mert ezzel ő is megsérti a házrendet" - ha tényleg megsérti a házirendet, akkor tudsz valamit tenni ellene, de tényleg megsérti? Tényleg benne van a házirendben? (mert nem mindenütt van benne)
Egy: az a tartaléknadrág tiszta,azért van.
Kettő: a tanár hülye hogy nemírta be az egyest. És jelezte volna az ofö felé hogy a szorgalmad siralmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!