Mit lehet tenni az ilyen tanuló ellen?
Idén kezdtem a középiskolát, de máris akadtak (2 és fél hónap után) olyan tanulók-pontosabban 3- akik mintha elkezdtek volna nyalni a tanárnak. Pl. ma ajándékot vittek az egyik tanárnak. Persze mikor megkérdeztem az egyiket, akit különösen nem bírok a három közül, hogy mi volt az egyszerre leüvöltötte a fejemet. Viszont különös módon minden fiú döglik érte. (Ő a tökéletes csaj szinte mindenkinek ő kell, de egyszerűen olyan bántón tud szólni, csak ezt nem veszik észre)
Lehet azt mondjátok majd, hogy irigy vagyok, de szerintetek nem túlzás ez kevesebb, mint 3 hónap után? Sokáig fog ezzel érvényesülni? A tanár nem fog vele/velük kivitelezni?
Köszi előre is
Nem kell vele foglalkozni. Ő maximum jobb jegyeket fog kapni annál, mint amit megérdemelne, de ez a TE jegyeidet nem befolyásolja.
Egyébként nem lehet, hogy az illető tanárnak szülinapja/névnapja volt, és az osztály nevében adott át valami ajándékot?
De milyen ajándékot vittek?
És mikor adták oda? Mindenki látta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!