Ez szemétség volt részemről? (Szabira menni, mikor nem is vagyok beteg)
Ezt akkor le kellett volna külön papíroznotok, amikor aláírtad munkaszerződést, mert így utólag simán letagadja, hogy elengedett.
Nem mehetsz állandóan szabira, se táppénzre a többi szombaton, na meg a péntekeket is meg kell oldani. Most vagy az van, hogy ha szakmába vág és a cég érdekeit is szolgálja a jobb végzettség, akkor üljetek le megint erről beszélgetni és igen is írjatok róla egy sajtfecni, hogy már pedig ez neked van és tudomásul veszi és elenged.
Mikor munkahelyet váltottam nekem is közben már ment a sulim 2 évből már csak 3 hónap volt vissza és csütörtökönként esti oktatás volt. Nálam is ez volt, hogy ok elenged korábban, meg hogy úgyis mindjárt vége, meg kifizettem érte egy halom pénzt. Első hónapban még működött utána meg lecseszett, hogy miért csinálom, meg miért megyek el korábban. A sulit tavaly nyáron befejeztem, erre kb 1 hónapja kérdezte meg a főnököm, hogy mikor fogok vizsgázni... Szerinted mennyire érdekelte? Vagy mennyire maradt meg az információ?
Akárhova is kerülsz az MSc 3-4 félév, papírozzátok le, és akkor ha feledékeny a főnók, akkor csak meg kell neki mutatni, hogy te tájékoztattad és ő engedélyezte a tanulmányaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!