Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szemétség lenne így felmondani...

Szemétség lenne így felmondani? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szerdán szólók,hogy hétfőtől már nem megyek.

Megbízási szerződés van és 3 hónap próbaidőn belül vagyok.

Lényegében a tulaj,én és egy másik alkalmazott dolgoztunk. Másik alkalmazott szerdán van utoljára.

Viszont pénteken kaptam egy hívást jobb állas lehetőség iránt, igazából felvesznek,csak nekem kell rábólintanom a feltételek miatt,de csak szerdán tudok elmenni és lefixálni az új helyet. Viszont ott már áprilistól átvennének. Így 3.án lényegében kezdenem kéne.

Viszont már vannak előre beírt vendégek áprilisban,igaz még nem sok.

Én meg annyira jó szívű vagyok meg nem akarok köcsög lenni,hogy ilyen hirtelen felmondok.

Nyilván ha hamarabb kapom a lehetőséget szóltam volna. Másik alkalmazott március közepén szólt,hogy áprilistól nem jön már.

Végülis mindenki mondta a 3 hónap próba idő ezért van.Megbízási szerződés is olyan,hogy bármikor felbontható.

2017. márc. 26. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez munka, nem szeretetszolgálat. Erre van a próbaidő.
2017. márc. 26. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Anyósomék Ausztriában ugyanezt tervezik, csak ők annyiban szemetebbek, hogy mivel 4 éve dolgoznak kinn, és rengeteg pénzt akartak keresni (illetve kerestek is eddig), ezért vagy 10 ember munkáját végzik 3-an szinte éjjel-nappal, körmük szakadtáig.

Ebből már egy ideje elegük lett, most találtak jobb melót, és most tíz ember munkája fog rászakadni holnap a főnökre, hogy oldja meg, mert ők holnap bejelentik neki, hogy azonnali hatállyal felmondanak.(Holnap már nem hajlandók dolgozni, csak a bejelentést teszik meg, holnaputántól pedig van melójuk másutt...)

2017. márc. 26. 15:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Igaz!

Hát igazából itt is bunkó a tulaj,sajnos. Ezért jobb,hogy elmegyek.Örülök neki,hogy van más.

Törzsvendégeimet sajnálni fogom azért :/

2017. márc. 26. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Arra készül fel még, hogy mi van, ha tesz egy jobb ajánlatot.
2017. márc. 26. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem erről jut eszembe: dolgoztam egy helyen nemrég, igaz csak 2 hónapot, 2 genyó ügyvezető volt, és én tényleg megcsináltam hogy elkezdtem egyik nap a munkát, és olyan 10:00 körül kisétáltam, beültem az autóba azt mentem haza. Email-ben tájékoztattam "ezeket" később.

Na szóval ahogy érzed. Ha rendes a főnök esetleg maradhatsz, vagy felmondhatsz.

De ha genyó a főnök és hulladék fizetést kaptál, ki is sétálhatsz, semmilyen következménye nem lesz a későbbiekben, hidd el nekem.

2017. márc. 26. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Teljes a káosz munka ügyben itthon, ha akarod simán ki is sétálhatsz, azt dobsz egy email-t hello-val.

Nem hiszem hogy agyon lennél fizetve.

2017. márc. 26. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép dolog, valóban, de gondolj bele, fordított helyzetben gondolkozás nélkül elküldenének. Én is ilyen lelkiismeretes típus vagyok, de hidd el, miután kilépsz az ajtón, 2 perc múlva már gondolni sem fogsz rá.
2017. márc. 26. 19:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Az az igazság annyira rossz vele a viszonyom,hogy hiába tesz jobb ajánlatot nem éri meg az,hogy idegroncs leszek, 2 hónapja dolgozok vele,de már gyomorgörccsel járok dolgozni és 2-3 naponta tuti van vmi össze zördülés. Csak azért nem hagytam itt a 2 hónap alatt,mert nem volt más lehetőségem a pénz meg jól jött.

Sajnos alap dolgok sincsenek biztosítva,mint pl a wc, azért is nekem kell fizetnem,bejárás sem olcsó.

Ahová megyek helyben lesz és jobb lesz a fizu!

Igazatok van! Nem lesz lelkiismeret furdalásom, szerdán hívom,hogy hétfőn már nem megyek.

2017. márc. 26. 20:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Én munka közben nem tudnék azért haza menni,mert kutyákkal foglalkozunk :)

De ettől függetlenül jelzem neki pár nappal előtte.

Kíváncsi leszek mi lesz a reakciója :D

2017. márc. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!