Hány nap után nem ciki felmondani próbaidőn?
Figyelt kérdés
2napja vagyok de ma reggeltől már csak ezen jár az agyam, de nem tudom hogy állhatnék és mikor oda a főnököm elé, anya szerint 1honapot azért birjak ki2017. febr. 7. 18:22
1/12 anonim válasza:
Miért kéne egy hónapot várni, ha most tudod, hogy nem akarsz maradni?
Minél előbb mondd meg a főnöknek. Így csak pazarolod az ő idejüket is.
2/12 anonim válasza:
Pár napot azért adj a dolognak. Mostanság az időjárás miatt mindenki hisztis, mindenkinek rossz napjai voltak. Talán neked is. És tedd fel magadnak a kérdést, hogy pontosan mivel van bajod, és hogy az előfordulhat-e más helyen. Ha máshol is hasonló lenne, akkor kár váltogatni, ha egyébként elviselhető, csak nem wellness hétvége.
3/12 anonim válasza:
Ha teljesen biztos vagy benne, hogy nem akarsz maradni, akkor holnap reggel sétálj be és mondj fel még munkakezdés előtt! Semmi értelme pocsékolni a te idődet is meg az övékét is! Nincs ilyen, hogy hány nap múlva ciki v. nem ciki felmondani! Ha nem akarsz maradni, menj! Nem egy olyannal találkoztam már, aki a próbanap (első nap) végén azt mondta, hogy ő másra számított és másnap már be se jött. Meg olyanokkal is, akik ott voltak 2-3 napig vagy 1-2 hétig és ők is leléptek.
4/12 anonim válasza:
Én addig várnék, míg nem találok helyette másikat.
De ha akarsz bármikor felmondhatsz persze.
5/12 anonim válasza:
Ez tök hülyeség. Akkor mondasz fel amikor akarsz. Szerintem jobb minél előbb. :D
6/12 A kérdező kommentje:
két munkahelyem van
2017. febr. 7. 18:56
7/12 anonim válasza:
Azért próbaidő, mert kipróbálod a céget, valamint a cég is Téged. Olvasd át nyugodtan a munkaszerződésed, nincsenek benne olyan szavak, hogy ciki 3 nap után felbontani. Nyugodtan megteheted. De ha már felvettek, én maradnék ha nagyon kell az a pénz, még egy- két hetet, de csak ha viselhető. Amúgy meg, egyből, szemtől szembe.
8/12 anonim válasza:
A legutóbbi srác másfél órát 'dolgozott' nálunk 😂
9/12 anonim válasza:
Voltam olyan helyen ahol már az órabér is hagyott némi kivetni valót maga után, azért aláírtam, mondom ha nem jó 1 hét után ott hagyom.
Ebből az egészből 2 napot adtam magamnak, nem foglalkoztam vele soha hogy most próbaidő vagy sem.
Ha nem tetszik valami, akkor ott abba is kell hagyni
10/12 anonim válasza:
Nekem is volt,hogy 6-9 ig csináltam, hát mondom ez nem az én világom, megreggeliztem aztán szóltam a górénak hogy lécelek. pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!