Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Utálok dolgozni, nem megy....

Utálok dolgozni, nem megy. Mit tegyek? 20f

Figyelt kérdés
Csak azért dolgozom mert kényszerítve vagyok rá. A szüleim azzal fenyegetnek hogyha felmondok nem beszélnek majd velem, meg kitesznek a házból. Nekem ez nem megy. Egy gyárban dolgozom, rabszolga munkát mininálbérért ahol 8 órán keresztül egy gép előtt kell állnom és egy másodpercre se szabad elmozdulnom a géptől. Sőt elvárják hogy olyan gyorsan dolgozzak mint egy robot. A pihenő is alig 15 perc, rohanni kell kajálni is. Vagy 4 munkahelyet váltottam már és 1-2 hónap után otthagytam. Másképp belebolondulnék. Komolyan egy embernek egész életében igy kell dolgozni hogy állandóan azt nézi hogy szabaduljon meg a munkától meg hogy legyen már vége a munkaidőnek? Ez engem tönkretesz. Mi a megoldás erre? Nem költök sokat
2018. ápr. 18. 12:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%
Ezért kellett volna tanulni.
2018. ápr. 18. 13:06
 2/18 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem akarsz csövesként a kukából enni akkor dolgozz!

Keress másik munkahelyet ha nem megy.

2018. ápr. 18. 13:09
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

Tanulni kellett volna, de még mindig nem késő. Belehúzol a munkába, és mellette estin folytatod a sulit ott, ahol abbahagytad. Közben ha van rá energiád, elkezdesz tanulni egy nyelvet is.

A másik lehetőség, hogy gyári munkásként éled le az életetedet.

2018. ápr. 18. 13:15
 4/18 A kérdező kommentje:
Alkalmi munkákból lehet élni egy fiatalnak? Anyám télleg ki akar tenni a házból de még akkor is simán elsétálok a munkahelyről minthogy egész életemben hallgassak és eltűrjem ezt
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

"Csak azért dolgozom mert kényszerítve vagyok rá."

Ahogy mindenki más is.

6/18 A kérdező kommentje:
Nyelvből az angolt szeretem és elég jól beszélem. Azzal el lehet valamit érni az életben? Angoltanáron kivül
2018. ápr. 18. 13:18
 7/18 A kérdező kommentje:
Pl otthon tanulni valamit? A programozásba is belekezdtem és abbahagytam
2018. ápr. 18. 13:20
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

A gyári munka csak ideiglenes lehet.

A múlt évben csak keresetkieg.képpen

dolgoztam gyárban,de nagyon gáz.

Végezz el egy OKJ-t. Nem leszel tőle atom anti, de mivel a szolgáltatóipar

a béka alatt van egész jól elkarcolhatsz egy vízszerelő képesítéssel is.Hajrá!

2018. ápr. 18. 13:21
 9/18 A kérdező kommentje:
Ez borzasztó. Beszélgetni se lehet az emberekkel a hangos gépek miatt és a távolság miatt.
2018. ápr. 18. 13:24
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Az utcán éhesen, büdösen, és a hidegtől reszketve jobb lesz? Akkor aztán végképp nem fog beszélgetni veled senki. Meddig tervezted édesanyád fizetéséből eltartatni magad? Sokat ne építs rá, teljesn igaza van, ha nem tűri, hogy munka nélkül otthon lógj.
2018. ápr. 18. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!