Ez miért lehet? Utálok dolgozni, semmi kedvem hozzá, és a munkahelyen az embereket se tudom elviselni.
Egyszemélyes vállalkozást alapíts.
Viszont, ha utálsz dolgozni is, akkor menj remetének! Remélem, megszán néha valaki és a barlangod bejárata elé letesz némi ételmaradékot.
2: Valaki nekem is írta már ezt, amikor 1-2 éve hasonló kérdést tettem fel. Még az se kizárt, hogy az is te voltál. Aki nem bírja az embereket, az legyen magánvállakozó, azt kész, ugye? Bocs, de ez szerintem hülyeség. Vagy úgy gondolod, hogy ez valami pofonegyszerű dolog, ami egyik hónapról a másikra megvalósítható? Menő vállalkozó akarok lenni, csak bele kell vágnom, pikkpakk megtörténik, és élek, mint hal a vízben? Ja persze. Ha világhírű színész akarok lenni, akkor meg cak írnom kell Hollywoodnak, és ők már küldik is a vízumot meg a magánrepülőt, és jövő ilyenkorra én vagyok az új Pacino vagy De Niro. Te valami álomvilágban élhetsz.
Ha ez ilyen egyszerű dolog lenne, akkor nem léteznének munkahelyi konfliktusok, mert minden gyenge idegzetű magánvállalkozó lenne.
Amit írtál, abban tulajdonképpen benne van a válasz is, hogy azért van ez, mert nem okoz örömöt neked az a munka, és az embereket sem tudod elviselni. A megfelelési kényszer is nagyon rossz, ebben is nagyon meg tudlak érteni téged. Meg hát valóban sok ember csak okoskodni tud, meg gonoszkodni másokkal, erre én sem vagyok kíváncsi, ezért sem járok már dolgozni jóideje.
Ha van egy kis tőkéd, akkor azt ügyesen be lehet forgatni bizonyos befektetésekbe, de persze a legtöbb embernek sajnos nincs tőkéje, így ezt nem tudja megvalósítani.
Biztos van olyan munka, amit egyedül is végezhetsz, de ott is van egy főnököd, aki kiadja neked azt a munkát, tehát ez sem túl jó megoldás. Bár talán annyi előnye van, hogy nem vagy okoskodó emberek közt egész nap.
Pl. ilyenek a futárszolgálatos melók, a kézbesítő munkák, vagy talán a legjobb az otthonról végzett távmunka. Bár azok közt meg sok a kamu meló sajnos. :/
valószínű introvertált vagy és antiszoc is egyben, amit nem negatívként írok, csak megjegyzek. én sem élek halok az emberekkel való munkáért. de olyan Nincs, hogy teljesen embertől zártan jól fizető munkát találsz. vmi szintű emberi kommunikáció mindig lesz sztem.
amúgy informatikában kezdj el gondolkodni és utána akár home office-ba is mehetsz, de ehhez kitartás és sok belefektett óra szükséges.
amúgy a vállalkozónak kell a legtöbbet kommunikálnia, ne vicceljetek már :D vevőt hogy szerez? hacsak nem online, de hát az kevésbé hatékony.
ha kreatív vagy akkor alkoss vmit, találj fel vmit, írj könyvet stb. találd fel magad. én is open office-os melóhelyről menekültem és most egyedül vok az irodában és igazgató vagyok így azért nem kell személyesen mindig sok emberrel tartanom a kapcsolatot, de nekem a telefonos és netes kapcsolattartás belefér. de estére így is leszívnak energiával, este már csak a csendet hallgatom sokszor :D de ezt leszámítva szeretem a melómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!