Katasztrófavédelem milyen indokok miatt szokta keresni a munkahelyén az embereket?
Ne röhögjetek, recepciós vagyok , és tavaly kerestek engem! És nem árulták el, hogy miért, mi több még bele se szóltak a telefonba, pedig ott kerestek személyesen.
Valami hülye tréfa, vagy mi állhat a háttérben?
4: személyesen kerestek a telefonkészüléken keresztül
3: nem értem, miért akart volna valaki ezzel poénkodni?
Ha valamit akart volna töled tényleg a katasztrófavédelem, akkor odamennek személyesen, nem telefonálnak.
Mivel telefon volt, és nem szólt bele senki, ezért egyértelmü, hogy valaki szivatni akart téged. Hogy miért, azt csak ö tudja!
de nem értem! valakinek miért jó ez, ha nincsenek ellenségeim, és nem mondta be a nevét a telefonba?
és ragaszkodott hozzá, hogy hallja a hangomat, és előtte még a munkatársammal is beszélt, aki megerősítette, hogy biztosan benn vagyok -e az épületben?
érdekes.
Miért szórakozva velem bárki is ? Nem vagyok én azért annyira érdekes.
átverős pénzlehúzós hülye? Akkor kereshetjük azt a bizonyos összeget többen is, mivel évek óta csóró vagyok ( ráadásul ez nyílt titok is.)
De még mindig nem vágom? azon kívül, hogy jót röhög rajtam, mi értelme ennek? Hónapokkal korábban viszont találkoztam egy büntetett előéletű csávóval.... valamiért az volt az érzésem, hogy ő áll ennek a hátterében.... lehet, hogy mégis jóra tippelek, és igazam lesz az exkollégámnak? hogy egy szemét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!