Katasztrófavédelem milyen indokok miatt szokta keresni a munkahelyén az embereket?
Ne röhögjetek, recepciós vagyok , és tavaly kerestek engem! És nem árulták el, hogy miért, mi több még bele se szóltak a telefonba, pedig ott kerestek személyesen.
Valami hülye tréfa, vagy mi állhat a háttérben?
habár ugyanezt eljátszotta most a saját telefonszámomon dec. 6. is rejtett magántelefonszámról, ugyanúgy nem beleszólva, hanem egy másodpercnyi szünet után kinyomva. Ki a franc keresne engem dec. 6-án, Mikulás napján, amikor az APEHnek a mikuláscsokik miatt ekkor van a legnagyobb bevétele, és a boltokat megállás nélkül ekkor ellenőrzi?
( állítólag az APEH szokta név nélkül hívogatni az embereket rejtett számról)
fura.
Lehet, hogy valakinek van valamilyen közölnivalója felém csak eddig nem tette meg?
Na nálunk akik vannak szörnyű idegesítőek tudnak lenni.
Ne akarj hozzánk kerülni, síkítva menekülnél. Még a próbaidő végét se várnád meg....
próbaidő.... mondod ezt nekem az örök munkanélküli-munkakeresőnek.... úgy érzem helyben vagyok :D
ki tudja, mégis jó helyen járok? te a katasztrófavédelemnek dolgozol? és ha igen, kik kerülnek be hozzátok?
Katasztrófa védelem közelébe se járok. Máshol vagyok.
( takarítok, és biza néha furcsa megmagayarázhatatlan dolgokat hagynak maguk után. többnyire a nők. kicsi betűkkel ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!