Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez miért lehet? Utálok dolgozn...

Ez miért lehet? Utálok dolgozni, semmi kedvem hozzá, és a munkahelyen az embereket se tudom elviselni.

Figyelt kérdés
Azt hittem sokáig, hogy a munkahely hangulata miatt van az egész, de mikor elmentem másik helyre, ott is ilyen hangulatom volt. Kapásból dolgozni se szeretek, de amit annál is jobban utálok, az a sok ember. Utálok csapatban dolgozni, semmi kedvem egész nap a másik ember okoskodó dumáját hallgatni. Tele van a hócipőm, hogy jópofizni kell a többiekkel, amúgy se a munkahelyen akarok barátkozni. Ha tehetem elkerülöm a társalgást, inkább egyedül szeretnék lenni. És azt is nagyon unom már, hogy nap mint nap a többi embernek kell megfelelni. Szóval marhára elegem van az egészből. Van olyan munka amit tök egyedül lehet végezni?
2018. jan. 11. 08:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Néz útána az interneten nem nehéz leközdeni amiröl irsz.Max jövöben lesznek ilyen munkahelyek a másik meg hogy, alkotsz valamit amiben pénz van.De azt semm úgy kel elkébzelni hogy, holnaptol nem kel melozni hanem 10 év munka is leht benne mire megtérül és élni lehet belöle.
2018. jan. 11. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Embergyűlölettel súlyosbított, kétoldali munkaundor. Van ilyen.
2018. jan. 11. 20:36
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező, teljesen megértem a problémádat. Én is világ életemben utáltam csapatban dolgozni és másokkal jópofizni, akik nem szimpatikusak. Szerencsére rengeteg olyan munkát lehet találni, ami ezeket kiküszöböli.

Az egyik ilyen ágazat az alkotó munka vagy otthoni munkák - grafika, webshop asszisztens, online újságíró, stb.

A másik lehetőség, hogy kis cégekben helyezkedsz el, ahol nem termelnek ki kettő embert egy műszakra, így egyedül végezheted a dolgod. Pl. kisebb pláza üzlethelyiségekben, alacsony költségvetésű recepciókon, portán erre is van lehetőség - csak az érkező vendégekkel kell foglalkoznod. Tapasztalatból mondom, hogy sokkal kevésbé megterhelő, mint ugyanazoknak az embereknek osztani az észt egész évben, plusz előre begyakorlod a mondanivalódat.

Ráadásul a legtöbb csapatban előbb-utóbb konfliktusok is előkerülnek, amiket nem mindig sikerül megoldani. Én nagyon szerettem a kollégáimat, de 2 év alatt szinte az összeset kirúgták, kb. senki se maradt, akit kedvelnék, úgyhogy inkább munkahelyet váltottam én is.

2018. aug. 31. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!