Ez miért lehet? Utálok dolgozni, semmi kedvem hozzá, és a munkahelyen az embereket se tudom elviselni.
Kedves kérdező, teljesen megértem a problémádat. Én is világ életemben utáltam csapatban dolgozni és másokkal jópofizni, akik nem szimpatikusak. Szerencsére rengeteg olyan munkát lehet találni, ami ezeket kiküszöböli.
Az egyik ilyen ágazat az alkotó munka vagy otthoni munkák - grafika, webshop asszisztens, online újságíró, stb.
A másik lehetőség, hogy kis cégekben helyezkedsz el, ahol nem termelnek ki kettő embert egy műszakra, így egyedül végezheted a dolgod. Pl. kisebb pláza üzlethelyiségekben, alacsony költségvetésű recepciókon, portán erre is van lehetőség - csak az érkező vendégekkel kell foglalkoznod. Tapasztalatból mondom, hogy sokkal kevésbé megterhelő, mint ugyanazoknak az embereknek osztani az észt egész évben, plusz előre begyakorlod a mondanivalódat.
Ráadásul a legtöbb csapatban előbb-utóbb konfliktusok is előkerülnek, amiket nem mindig sikerül megoldani. Én nagyon szerettem a kollégáimat, de 2 év alatt szinte az összeset kirúgták, kb. senki se maradt, akit kedvelnék, úgyhogy inkább munkahelyet váltottam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!