Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális, hogy utálok dolgozni?

Normális, hogy utálok dolgozni?

Figyelt kérdés
Sokféle munkám volt már, végeztem fizikai munkát, dolgoztam vendéglátásban, kereskedelemben, irodában, és egy pár hónap után mindet meguntam, és elkezdtem megutálni. Amíg új vagyok, minden jó, de egy idő után, mikor már semmi újat nem tanulok, monoton lesz az egész, és már csak szenvedek. Úgy érzem, csak pazarlom ott az időt, és az életem. Eddig 1 év volt a legtöbb, amit kibírtam egy helyen. Nekem a munka csak szenvedés, a szükséges rossz. Más is érez így? Ez normális?
2016. júl. 16. 15:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom a monotonitást, keresned kellene olyan munkahelyet amit élvezel és hobbiként fogod fl. Nekem ilyen a webezés (programozás, design). Mindig új feladatok, igényel kreativitást. Ráadásul folyamatosan fejlesztenem kell magam, mert változnak a trendek. Ha pl. egy irodábn 3 évig ugyanazt kellene csinálnom belebolondulnék.
2016. júl. 16. 15:47
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a gyári munkától fordul fel a gyomrom. Épp ezért járok levelezőre, hogy kitudjak onnan törni.
2016. júl. 16. 15:50
 3/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy semmi se érdekel, ami hasznos, és amiből meg lehet élni. Például szeretek olvasni, zenét hallgatni, meg kirándulni. Ezekből hogy éljek meg? Tényleg semmilyen ágazat nem érdekel. Igazából még jól fizető állásra se vágyok (inkább átlagosra), csak ne akarjam felkötni magam 2 hónap után a munkahelyemen.
2016. júl. 16. 15:59
 4/19 anonim ***** válasza:
68%

Első vagyok. Abszolút semmi? vannak ilyen etsztek a neten amik adnak egy irányt, hogy milyen munka illik hozzád.

Zenehallgatásból nem fogsz megélni, az is biztos.

Keerss fel egy tnácsadót, hátha segít. Írj még pár dólgot ami érdekel hátha tudok segíteni. De ne evést, ivást.

2016. júl. 16. 16:05
 5/19 anonim ***** válasza:
63%
Engem nem zavar sem a monotonitás, sem a gyári munka. Elvagyok, nem vágyom világsikerre és igen, boldog vagyok.
2016. júl. 16. 16:17
 6/19 A kérdező kommentje:
Tényleg semmi hasznos nem érdekel. Szeretem a kutyákat, macskákat, kirándulni, utazni, új emberekkel megismerkedni. Elég kommunikatív vagyok, de nem vagyok egy rámenős típus, nem szeretek alkudni, vagy rábeszélni senkit semmire, szóval értékesítési munkák kizárva. Egyébként lány vagyok, a privát kérdező kérdésére.
2016. júl. 16. 16:37
 7/19 A kérdező kommentje:
Én sem vágyom nagy sikerre, csak szeretném szeretni a munkám.
2016. júl. 16. 16:39
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb. vagy egy hónapig bírom ki egy helyen, utána besokalok és képes vagyok munkaidő kellős közepén haza menni, mert egyszerűen közli az agyam, hogy na jó, mostmár elég volt a viccből, tessék valami normális munkát végezni mert ugye nem robotok meg rabszolgák vagyunk! Meg nem is birom sokáig nézni, hogy 20 éves lányokat, srácokat szivatnak futószalag mellett egész nap... Szóval programozok, aztán majd egyszer lesz belőle valami... De nem értem, hol vannak a robotok, ha már olyan robot is van, amivel az orvosok interneten keresztül műteni tudnak! Akkor pl. egy telefont miért nem tud összeszerelni egy robot? És most senki ne kérdezze meg, hogy mi lesz a parasztgyerekekkel, akiből soha nem lesz mérnök. Egy számítógépkezelő tanfolyamot egy holdkóros is el tud végezni és akkor be lehet ültetni egy számítógép mögé, hogy a robotot felügyelje. Ez azért lenne jobb, mert így mindenből többet, jobbat lehetne gyártani és mindent sokkal olcsóbbá válna.
2016. júl. 16. 16:40
 9/19 anonim ***** válasza:
65%
Ezen hamarabb kellett volna elgondolkodni, pályaválasztás előtt. lenen kapacitásod tanfolyamra? Modell? Légikísérő?
2016. júl. 16. 16:43
 10/19 anonim ***** válasza:
23%
Futószalag mellett? Robotok, rabszolgák? Te nem tudom hogy képzelsz el egy gyárat, de azért már nem a kommunizmusban vagyunk. Jobb helyeken futószalag sincs és irreális elvárások sem.
2016. júl. 16. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!