Ha utálok tanulni meg dolgozni is akkor nekem tényleg nincs jövőm?
Nem az a lényeg, hogy szeretsz-e tanulni vagy dolgozni, hanem az, hogy tanulj és dolgozz. Ezt nem szeretni kell, hanem szükséges az élethez, úgymond a kötelességed.
Különben előbb-utóbb hajléktalan leszel.
Egyébként nem unod a napjaid?
Hát akkor te magad meg is válaszoltad a kérdést: nincs jövőd.
Szép...
Ha nem tanulsz, akkor el kell menned segédmunkásnak, vagy esetleg baromfi-feldolgozó üzembe kacsát kopasztani. Ha odajutsz, akkor majd meg fogod érteni, hogy a te korodba miért olyan fontos a tanulás. A döntés a tiéd. Válassz!
Vagy:
Tanulsz egy olyan szakmát amit szeretsz és van hozzá érzéked akkor biztos lesz jövőképed. Ezt csak ajánlani tudom.
Semmi nincs, ami érdekel? Semmit sem szeretsz csinálni?
Így tényleg nem lesz belőled semmi, maximum bűnöző vagy élősködő.
De még nincs késő, fiatal vagy, még nyugodtan kitanulhatsz egy szakmát.
Szerintem úgy igazán senki sem szeret tanulni, de muszáj, kezdd el, hogy minél előbb túl legyél rajta.
A munka sem mindenkinek olyan, hogy azt csinálja, amit szeret. De szerintem ez sem nagyon gond. Még sok mindenben lelheti örömét az ember a munkán kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!