Ha utálok tanulni meg dolgozni is akkor nekem tényleg nincs jövőm?
Figyelt kérdés
még szakmám sincsen, jártam szakmunkásba de még azt se végeztem el, aztán 18 évesen anyámék beirattak érettségizős suliba esti tagozatra de az se sikerült, eljutottam az érettségire de nem mentem át. így mi lesz velem szerintetek? 21f2013. okt. 10. 12:08
21/38 anonim válasza:
guberálni fogsz. a te döntésed
22/38 anonim válasza:
ne aggodj nem fogsz guberálni
de azér véged van mint a botnak :-)
23/38 anonim válasza:
nem kell beszarni...
csak add ide a lóvédat:-)
24/38 Girgoy válasza:
Ki a tököm adott nekem 0-át? Fog nektek tanácsot adni a jó...!
25/38 Girgoy válasza:
A 25%-os troll? Kicsinyes bosszú, minek jönnek ilyenek ide? A kérdező legalább elgondolkodik azon, hogy van-e értelme annak, amit csinál!
26/38 anonim válasza:
Inkább magaddal foglalkozz előbb, aztán menj el dolgozni min.1 hónapra, hogy lásd milyen szar robot munkát csinálni.
Amit szeretsz akörül foglalotoskodj.
27/38 anonim válasza:
Jól nézel ki? Gyurd ki magad es menj el fitness modellnek az usaba. (bár azért ez nem ilyen egyszerű)
28/38 anonim válasza:
Az oké, hogy nem érdekel egy szakma sem, sokan vannak így vele, de mit csinálsz, mit szeretsz csinálni szabadidődben?
29/38 A kérdező kommentje:
ülni a gép előtt szeretek!
2013. okt. 15. 12:46
30/38 anonim válasza:
A kedves kérdező egy kicsikét meg kellene erőszakolja a kis lelkét, autodidakta módon, másképp egész egyszerűen nem lesz képes a túlélésre ... sem a saját, sem majd egyszer a családja túlélésére. Sok alkalmazottnak vannak olyan napjai, hogy nincs kedvük dolgozni és akkor gyengébben dolgoznak, de akkor is dolgoznak, mennek és csinálják, nem állnak meg - főleg a mai világban.
Közmunkát sem lehet végezni kedv nélkül - hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!