Ha utálok tanulni meg dolgozni is akkor nekem tényleg nincs jövőm?
Figyelt kérdés
még szakmám sincsen, jártam szakmunkásba de még azt se végeztem el, aztán 18 évesen anyámék beirattak érettségizős suliba esti tagozatra de az se sikerült, eljutottam az érettségire de nem mentem át. így mi lesz velem szerintetek? 21f2013. okt. 10. 12:08
11/38 anonim válasza:
Nem jövőd nincs, hanem jelened. Mivel ütöd el a napjaidat? Valamit csak szeretsz csinálni? Legyél rafinált, ügyes, s próbálj megélni a hobbidból.
12/38 anonim válasza:
21 éves vagy, még sokat alakíthatsz a sorsodon. Még változhatsz is, lehetséges, hogy később kedved lesz dolgozni. Ha egyszer igazi sikerélményed lesz valamivel, amit te készítettél, akkor lehet, hogy ez motiválni fog, hogy valami nehezebbet is megpróbálj készíteni.
Előbb-utóbb meg fog oldódni ez a dolog - ha másképp nem, a szüleid nem lesznek képesek egész életedben eltartani, és az éhség nagyot dob az ember munkakedvén. Minél hamarabb jutsz el oda, hogy képes vagy magadat motiválni, annál kevésbé lesz fájdalmas az átmenet. Ha kivárod, amíg a szüleid meghalnak vagy kiraknak téged, akkor nagyon nehéz lesz utána talpra állni.
13/38 anonim válasza:
Ne dolgozni akarj, hanem keress valamit, amit szeretsz csinálni, és amiért mások hajlandóak fizetni. Akkor a tanulás, munka nem szükséges rossz lesz. Kezdetnek gondold át a hobbijaidat, hátha van közte olyan, amivel akár el is indulhatnál ezen az úton.
14/38 anonim válasza:
Van annyi jövőd mint a többi embernek. Attól még találhatsz betanított munkát.
15/38 Girgoy válasza:
Valamelyik sporthoz vagy hangszerhez sem értessz? Tanulás nélkül valóban minden sokkal nehezebb, de a sport/zene még így is adhat felemelkedési lehetőséget, ha legalább abban fejleszted magad.
16/38 anonim válasza:
Az utcára kerülsz,és megis érdemled,mert te a tipikus semmirekellőek közé tartozol.és minimális jelét sem teszed meg annak,hogy jobb legyen,hanem sajnáltatod magad,ezen a szarhegyen.
17/38 Girgoy válasza:
Bár megjegyezném: tanulás mellett még mindig könnyebb jó sportolóként vagy zenészként karriert csinálni, mert azért megnézik azt is, mit végeztél. Tanulás nélkül nagyon király sportolónak vagy zenésznek kell lenned, ha akarod valamire vinni. De inkább feküdj rá ezekre, mint csak úgy tengődj, mert abban tönkremész...
18/38 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül,engem se érdekel(t) semmi,dolgozok,egy icipici albérletben élek.Fogalmam sincs mi lesz velem évek múlva,nem tervezek előre semmit.
19/38 A kérdező kommentje:
hát de milyen szakmát tanuljak? nem nagyon érdekel semmi se.
2013. okt. 10. 15:33
20/38 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz az önismereted, vagy kevés dologban próbáltad még ki magad.Így nem tudod, mi lenne igazán neked való, biztos lenne pedig valami, amiben örömedet leled, azt kellene tanulni, hogy azután olyan munkát végezz, ami egyben a hobbid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!