Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális, hogy utálok dolgozni?

Normális, hogy utálok dolgozni?

Figyelt kérdés
Sokféle munkám volt már, végeztem fizikai munkát, dolgoztam vendéglátásban, kereskedelemben, irodában, és egy pár hónap után mindet meguntam, és elkezdtem megutálni. Amíg új vagyok, minden jó, de egy idő után, mikor már semmi újat nem tanulok, monoton lesz az egész, és már csak szenvedek. Úgy érzem, csak pazarlom ott az időt, és az életem. Eddig 1 év volt a legtöbb, amit kibírtam egy helyen. Nekem a munka csak szenvedés, a szükséges rossz. Más is érez így? Ez normális?
2016. júl. 16. 15:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Egy idő után én is így vagyok. Kicsit tovább bírom, mint te, de két-három évnél nem többet. És engem sem érdekel egy olyan szakma sem, amire igény volna. Vagy legalábbis még nem találtam meg.
2016. júl. 16. 17:17
 12/19 A kérdező kommentje:

Szívesen tanulnék, ha tudnám, hogy mit lenne érdemes. Modellkedéshez nem vagyok elég szép, a légiutas-kísérő már nekem is eszembe jutott, vagy esetleg még az idegenvezető, ezek érdekelnének, csak így 27 évesen nem kései már elkezdeni tanulni? Plusz csak angolul beszélek, szerintem ezekhez minimum 2 nyelv kellene.

A gyári munkát még nem próbáltam, de azt biztos nem tudnám én sem csinálni. Túl monoton. Akkor már eladóként is jobb egy boltban ücsörögni, ott legalább látsz embereket.

2016. júl. 16. 18:54
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
#10 ja futószalag nincs, csak gépsorok, dudaszóra való kajaszünet, 1 perc késés utáni fizetéslevonás... Te sem Mo-on élsz úgy látom... 90e-es nettó az igen is rabszolgabér!
2016. júl. 16. 18:55
 14/19 anonim ***** válasza:
3%
Próbálok segíteni, de reménytelen. Az a nem normális, hogy semmi sem érdekel.
2016. júl. 16. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:
14%

" csak gépsorok, dudaszóra való kajaszünet, 1 perc késés utáni fizetéslevonás... Te sem Mo-on élsz úgy látom... 90e-es nettó az igen is rabszolgabér!"

Gépsorok azok vannak, dudaszó nincs, mindenki akkor megy ki kajálni amikor akar. 5 perc késés szünetről még belefér, nincs 1 perc után fizetésmegvonás. Rendesek a munkatársak és 170 a nettó. Magyarországon élek, igen.

2016. júl. 16. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
#15 a nagy l/*/* fa**t ilyen hely nincs!
2016. aug. 2. 17:02
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
Van dudaszó, meg kb. fegyőrnek beillő biztonságiőrök akik úgy beszélnek veled, mint egy kutyával. Tisztelet a kivételnek persze. 20 perc szünetből 5 perc amig kicsekkolsz a fémkereső kapun, öt perc amig vissza, de csak akkor ennyi idő, ha nincs semmi fennakadás. 3 perc a wc, marad 2 perced enni vagy annyi sem. Ha feltartod a sort, a műszakvezető már ordít és k@rv@an@á@ik, a kollégáid jó esetben csak meglopnak, rossz esetben hozzá még szivatnak is ameddig meg nem unják. A fejvadász cég aki kiközvetített lenyúlja a kafetériát, az étkezési utalványokat mert direkt olyankor hozzák ki, amikor dolgozol és nem tudod átvenni, a világ végére meg nem tudsz érte menni az irodájukba mert alig értél haza, le sem feküdtél, már mehetsz is vissza éjszakára. Plusz, ha lejárt a nemtudom hány nap, akkor már át sem veheted, hanem azt hazudják, hogy átvetted és elköltik ők... És mindezért kapsz 100 000 Ft–ot tisztán, amiből mondjuk több mint a háromnegyede elmegy rezsire, lakbérre, kajára... Akkora a fennmaradó 20 ezer Ft–odbó félreteszel 10 ezret édesanyád temetésére, nyaralásra, ku@vá@ás@a, a többit meg eliszod a haverokkal, elköltöd kakaóscsigára stb. És akkor bérletet, ruhát még nem vettél.
2016. aug. 2. 17:26
 18/19 anonim ***** válasza:
97%
Tanulni elkezdeni sohasem késő, még 50 éves emberek is beiratkoznak OKJ képzésekre stb.
2016. aug. 2. 17:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló problémáim voltak nagyon sokáig. Diákként szintén mindenféle munkát kipróbáltam, gyárba is voltam. Megvolt a maga előnye, de 3 hónapig is iszonyat monoton, nem hogy valaki egész életébe csinálja. Persze magas fizetéssel megéri, de ilyen hellyel még én sem találkoztam. Amikor elvégeztem a fősulit, voltam szakmai gyakorlaton, ahol szembesültem vele, hogy egyáltalán nem nekem való, nagyon utáltam. Annyi mázlim volt, hogy protekcióval bekerültem egy cégbe, ahol alaposan kitanultam a vendéglátást és adminisztrációt. Sajnos 2 év után ott is tarthatatlanok lettek a körülmények, monotonná is vált, meg sok jó barátomat kirúgták.

Nekem az segített, hogy elmentem karrier coach-hoz. Vele rengeteg hasznos személyiségtesztet, pályairányt megnéztünk és a legvégére pontos képet kaptam a nekem való pozíciókról és életcélokról - plusz hála neki nagyon ütős CV-t sikerült összedobni. Szerintem megéri - mert még ha az álom melódat nem is találod meg, de azt biztosan tudni fogod, hogy milyen feltételekkel nem bírsz elviselni egy munkahelyet. És akkor már sokkal könnyebb válogatni.

2018. aug. 27. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!