Normális, hogy utálok dolgozni?
Szívesen tanulnék, ha tudnám, hogy mit lenne érdemes. Modellkedéshez nem vagyok elég szép, a légiutas-kísérő már nekem is eszembe jutott, vagy esetleg még az idegenvezető, ezek érdekelnének, csak így 27 évesen nem kései már elkezdeni tanulni? Plusz csak angolul beszélek, szerintem ezekhez minimum 2 nyelv kellene.
A gyári munkát még nem próbáltam, de azt biztos nem tudnám én sem csinálni. Túl monoton. Akkor már eladóként is jobb egy boltban ücsörögni, ott legalább látsz embereket.
" csak gépsorok, dudaszóra való kajaszünet, 1 perc késés utáni fizetéslevonás... Te sem Mo-on élsz úgy látom... 90e-es nettó az igen is rabszolgabér!"
Gépsorok azok vannak, dudaszó nincs, mindenki akkor megy ki kajálni amikor akar. 5 perc késés szünetről még belefér, nincs 1 perc után fizetésmegvonás. Rendesek a munkatársak és 170 a nettó. Magyarországon élek, igen.
Nekem is hasonló problémáim voltak nagyon sokáig. Diákként szintén mindenféle munkát kipróbáltam, gyárba is voltam. Megvolt a maga előnye, de 3 hónapig is iszonyat monoton, nem hogy valaki egész életébe csinálja. Persze magas fizetéssel megéri, de ilyen hellyel még én sem találkoztam. Amikor elvégeztem a fősulit, voltam szakmai gyakorlaton, ahol szembesültem vele, hogy egyáltalán nem nekem való, nagyon utáltam. Annyi mázlim volt, hogy protekcióval bekerültem egy cégbe, ahol alaposan kitanultam a vendéglátást és adminisztrációt. Sajnos 2 év után ott is tarthatatlanok lettek a körülmények, monotonná is vált, meg sok jó barátomat kirúgták.
Nekem az segített, hogy elmentem karrier coach-hoz. Vele rengeteg hasznos személyiségtesztet, pályairányt megnéztünk és a legvégére pontos képet kaptam a nekem való pozíciókról és életcélokról - plusz hála neki nagyon ütős CV-t sikerült összedobni. Szerintem megéri - mert még ha az álom melódat nem is találod meg, de azt biztosan tudni fogod, hogy milyen feltételekkel nem bírsz elviselni egy munkahelyet. És akkor már sokkal könnyebb válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!