Hogy tudnám elérni, hogy ne kelljen többet dolgoznom, de a pénzt az döljön? Utálok dolgozni, nem akarok életem végéig rabszolga lenni. Nem vagyok hajlandó munkával leélni az életem.
Egyetértek veled, én is ezen a terven dolgozom már jóideje. Annyit már sikerült elérnem, hogy 2003 óta nem dolgoztam sehol sem, és nem is szeretnék már soha többet. Legalábbis beosztottként semmiképpen soha többé.
Ha nem is dől a pénz, de azért elvagyok családi segítséggel, meg vannak kisebb családi befektetéseink, azok azért hoznak valamennyit.
Igaz ez se túl jó így, dehát egyelőre ez van.
Kizárólag csak valamilyen kisebb vállalkozással, ingatlankiadással, vagy pénzügyi befektetésekkel szeretnék foglalkozni majd.
Te mit tanultál amúgy?
5-ösnek:
Sejtettem, hogy lesz olyan, akinek nem tetszik, amit leírok, mindig vannak ilyenek, akik beszólogatnak.
A családom tagjai nem rabszolgák, szerencsére nem megy olyan rosszul nekünk, még ha nem is dőzsölünk.
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, ahogy tudja, vagy ahogy a körülményei engedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!