Annyira utálok a mekiben dolgozni, egyszerűen semmi kedvem ma se bemenni. Milyen munkalehetőségek vannak érettségi nélkül nappali tagozatos diákként?
20 éves fiú vagyok, sajnos még csak most fogok érettségizni, nappali tagozaton vagyok középsuliban. McDonald's-ban dolgozom, kasszázom, de egyszer utálom. Igaz, az órabér viszonylag jó (nettó 850 óránként, 6 után 30%), de ez a munka akkor is egy undor, 8 órán keresztül pörögnöd kell, szerintem ettől vannak lightosabb munkák hasonló bérért. Azokhoz szólnék, akik diákként dolgoznak, hogy milyen munkalehetőségek vannak?
Az iskolaszövetkezetek csomó mindent meghirdetnek, de aztán ha személyesen bemész, azt mondják jelentkezzek neten, de ha neten jelentkezem, nem keresnek meg.
Hár bpre nem tudok jó ötletet, nálunk itt falun vannak kőművesek, ácsok, akikhez el lehet menni besegíteni... mondjuk nem ilyenkor télen, de kerestem annyit szezonban, hogy most is kitart.
Az se segít, hogy szoktam fűnyíróval meg keritraktorral kis munkákat vállalni főleg öregeknek, vagy épp szőlőt, gyümölcsfát metszeni...
Hát sajnálom a városiakat, ilyen szempontból szar lehet, hogy csak az alja munka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!