Az apaszabadság nem 5 nap kiadandót jelent és akkor amikor én kérem?
Figyelt kérdés
Vitába kerültem munkáltatómmal. A vita: apaszabadság. A jogszabályban az van hogy gyermek születése esetén 5 nap extra szabadság jár az apának (nem a rendes szabadság terhére tehát) és ez az 5 nap akkor kiadandó amikor az apa kéri, a munkáltatónak ebbe beleszólása nincs.
És ha mondjuk hirtelen vészhelyzetben orvosilag megindított szülésről van szó, mely előre nem jelezhető még az se várható az apától hogy előre szóljon mikor akarja kivenni hiszen maga se tudja előre.
Ezeket rosszul tudnám?
2018. ápr. 14. 09:46
41/43 A kérdező kommentje:
De miért is ? MIÉRT?? fel nem fogom, fel nem fogom ha 9 életem lenne mint a macskának akkor se.
Miért is nem??????
Fel nem fogom.
2018. ápr. 19. 08:44
42/43 remetdol 

válasza:

"De miért is ?...
...Miért is nem?"
Ez zavaros. Mit akarsz te?
43/43 A kérdező kommentje:
Megkaptam a szabit időközben.
Ennyit akkor erről.
2018. ápr. 19. 20:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!