Miért nem fogadja el a főnököm, a netről letöltött, és kinyomtatott felmondásomat?
Figyelt kérdés
A mai nappal fel akartam mondani a munkahelyemen, és a főnököm nem fogadta el az internetről leszedett, értelmesen kitöltött, és kinyomtatott felmondásomat . A cég könyvelője azt állítja, hogy csak a kézzel írott felmondást fogadhatják el.2018. ápr. 3. 13:19
11/15 A kérdező kommentje:
Üdv. Ma próbáltam utánajárni, hol is kaphatnék orvoslatot a problémámra. ( amit már korábban leírtam ) Voltam a kormányhivatalban, onnan elkűldtek a munkaügyi központba, ott felhívtak egy munkaügyekkel foglalkozó jogászt, a végeredmény pedig az lett, hogy fordúljak a területileg illetékes munkaügyi bírósághoz. Érdeklődnék, hogy nincs itt köztünk olyan akinek van már ebben tapasztalata ?
2018. ápr. 5. 17:05
12/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a kormányhivatalban ki küldött Téged onnan el (portás?), de a kormányhivatalokban vannak a munkaügyi hatóságok.
A munkaügyi központ álláskeresőknek van kitalálva.
Itt vannak az elérhetőségek:
Van benne gyakorlatom úgy is mint munkáltató, és úgy is mint dolgozó.
Sok sikert, ne hagyd, hogy a portás megint elküldjön!
13/15 anonim válasza:
Ne zavarjon meg a "munkavédelem" szó, a kettő mindig is együtt futott.
Régi nevük Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelőség volt.
Beintegrálták őket a kormányhivatalokba, nevük kicsit változott. Minden megyében más-más osztály alá rendelték őket, de attól még vannak és léteznek.
14/15 A kérdező kommentje:
A lakóhelyem Szabolcs Szatmár-Bereg megyében, egy kisebb városban van. Kormányhivatal is nemrég működik nálunk, és lehetséges még gyerekcipőben járnak ez ügyek lebonyolításában. Nem, nem a portás küldött el, sőt igen segítőkésznek tűntek az alkalmazottak, igaz két fiatal, inkább lánynak mondható munkatárs próbált nekem segíteni. Mindenesetre köszönöm az információt, ma mindenképpen telefonálok a területileg illetékes munkavédelmi, és munkaügyi felügyeletre.
2018. ápr. 6. 06:52
15/15 anonim válasza:
Egyébként én is tapasztaltam nem egyszer, hogy nem mindig állnak a helyzet magaslatán a közigazgatásban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!