Nem bunkóság a kollégától így reagálni? Én vagyok túl érzékeny?
Figyelt kérdés
Van egy kollégánk, aki mindenkinek, aki beteg, nem jobbulást kíván, hanem csak azon aggódik, hogy ő el ne kapja. Én is voltam úgy, meg másokkal is előfordult, hogy rosszul lettünk, és hazamentünk. Az ő reakciója: hú, akkor menjünk is, menjünk már. Egy légtérben vagyunk többen, de szerintem akkor is megkérdezhetné legalább, hogy rosszul érezzük-e magunkat. Ha valaki meggyógyult, és visszajön, akkor se azt kérdezi, hogy meggyógyult-e, hanem, hogy fertőz-e még. Aztán az egyik kolléganőnknek beteg volt a gyereke, és ő megkérdezte, hogy van. Azt hittem, érdeklődik, de kiderült, hogy csak azért kérdezi, mert ha a kisfiú jobban van, akkor az anyuka már nem hozz be a fertőzést az irodába. Annyit nem mondott, hogy jobbulást a gyereknek. De volt olyan, amikor ő maga lett beteg, és mikor visszajött, leszidta az egyik másik nőt, hogy tőle kapta el, mert az betegen bejött, és odament a közelébe. Na de egyrészt járvány volt, honnan tudja, kitől kapta el? Többen is betegek voltak. Ha így is volt, akkor se mondhat ilyet szerintem. És a másik nő azért ment oda a közelébe, mert dolgoztak együtt, neki se ez a hobbija. Emlékszem, mondta is neki, hogy ide ne gyere. de hát ő is végezné a munkáját, és ahhoz oda kellett mennie.2018. febr. 17. 21:41
11/12 anonim válasza:
Megsúgom, ezer más helyről is kaphatta a kolléga a betegséget, én sem értem miért kell szerencsétlen kipécézni, benne van a levegőben, busz, bolt, bármi. Engem is egyszer szó szerint lefertőtlenített egy rigolyás öregasszony, pedig csak allergiás voltam. Szerencsére már nem vagyok azzal a nyanyával egy szobában, most fújkálja a löttyét a másik kolleginára. Pfff
12/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is túlzásnak érzem, köszönöm a választ.
2018. febr. 19. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!