Nem bunkóság a kollégától így reagálni? Én vagyok túl érzékeny?
Alapvetően én szoktam jobbulást kívánni a kollégáknak, de én is meg tudnám tépni azt, aki betegen bejön és megfertőz. Hozzáteszem, hogy autoimmun betegségem van, nem biztos, hogy rajtam 2 nap alatt megy végig, amit más 2 nap alatt ki tud heverni, de főként onnan ered nálam ez a dolog, hogy együtt éltem transzplantált beteggel, nagyon kellett vigyázni erre és végül egy fertőzés vitte el őt, úgyhogy a rgi berögződések maradtak.
Szóval nem tudhatod mi van a dolog mögött. Persze tudom, hogy Magyarorságon vagyunk, sokan kitapossák az alkalmazottak belét és be kell menni így is dolgozni, de ha nem ez a helyzet akkor viszont szerintem mindenkinek jobb, ha valami pár napot kivesz.
Én egyetértek a kollégáddal. Nemrég elkaptam a szobatársamtól (igen, pontosan tudom, hogy tőle, mert makacs, nem ment haza, és rám köhögött sokszor). Amit elkaptam két hétig ágyba fektetett. Elkapta egy másik szobatársam is, akinek alapból szervezeti gondjai vannak. Őt annyira lebénította az influenza, hogy az szakorvosai műtétet akartam, hogy megnézzék az alapból rossz szervezetét. Szerencsére meggyógyul, és nem kellett műtét.
Ez az eset óta én is mindenkit hazaküldők ha beteg, és ha nem megy, akkor nem finomkodok.
Lehet a kollégádnak is van más betegsége, ami miatt nem hiányzik neki mégegy. És teljesen jogos, ha ezt nem árulja el nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!