Átvertek a béremeléssel - lenyelnétek vagy nem?
Tavaly ősszel az ígérték többször is 2018. jan 1-től lesz egységes 10%-os emelés.
Megjött a januári pénz. Nem lett több senkinek.Amennyi tavaly egy filérrel se több.
Magyarázat kb annyi hogy „bocs elkalkuláltuk a keretet“. Ezzel téma zárva.
Lenyelnétek? Én azon agyalok hogy „csakazértis" felmondok. Menjenek az anyjukba hazudozzanak a k***áiknak.
Talán ha védőnő szakszervezet mellett érvelsz, logikus hogy az lennél. Diplomás jajjj elő példa vagy az idióta szóra.... Bár ezek szerint diplomás egészségügyi dolgozó vagy, na attól mentsen a sors hogy betegként hozzád kerüljön valaki ....
Sőt értsd már meg a kérdésedre adott béremelés lényegét.
És ha nem tetszik válts munkahelyet. Ez továbbra is egy jó megoldás lehet kollégák bulit is tartanának örömükben. :-)
". Bár ezek szerint diplomás egészségügyi dolgozó vagy"
Újra megkérdem a gyengébbek kedvéért: HOL ÁLLÍTOTTAM ÉN ILYET?
Hol? Mutasd. Idézd.
Soha sehol ilyet nem írtam.
Mondj fel és probléma megoldva. Nem kell ott dolgozni, ha becsapva érzed magad és ez a kicsiny lelked megbántotta lépj tovább és keress másik munkahelyet. És itt nehogy az a válasz legyen ki mer a mai világban lépni. Lépj és ne itt a gyakorin kötekedj és panaszkodj. A sík hülye pedig nem a válaszoló, hanem a sík hülye kérdező aki többször sem tudja megfogalmazni a saját munkáját. Egyszerű ember vagy simán ennyi.
Többiek névében nem tudok nyilatkozni, de simán a kommentedbol az jön le egészségügyi dolgozó, akkor meg ne a ápoló és más egyéb szakszervezet mintájára érvelj.
" És itt nehogy az a válasz legyen ki mer a mai világban lépni. "
Nyugi annyian mondanak fel hogy hamarosan tetszik nem tetszik nekem is lépnem kell mert be fog zárni ez a hely nem marad embere.
Nyomdában vagyok kiadványmontíros.
Szűk terület nincsenek már nagy nyomdák nagyon helyette van millió kis digitális nyomda. Ahol tárt karokkal várnának engem csak nem munkaviszony keretében hanem számlás bedolgozóként.
Ami egyszer hopp másszor kopp mert van munka van megbízás ha meg nincs akkor nincs és pénz sincs. És nincs szabadság se persze mert nem vagy alkalmazott.
Ez meg így nem buli.
Akkor inkább jóval kevesebbért de havi fixért alkalmazott vagyok valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!