Béremeléssel kapcsolatos kérdés?
Sziasztok! Közalkalmazott vagyok egy iskolában, ma kaptam meg a januári fizetést, és pontosan ugyanannyi mint a béremelés előtt. Szerződésmódosítás sem volt eddig, tudtommal senki másnak sem. Akkor most az emelt fizetésemet amit kapnom kellene, a hiányzó részét már nem is fogom megkapni? E1-es kategóriájú vagyok.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Bekopogsz a munkaügyes, vagy az igazgatóhoz és megkérdezed.
Nem tudjuk mennyi béremelést ígértek, hogy papírozták le és sajnos jósgömbünk sincs.
2017 jan 1től bruttó minbér: 127.500 Ft nettója 84.785 Ft
szakképzett minbér bruttó: 161.000 Ft, nettója 107.000 Ft
Nem szakmunkás bér! A szakképzett minimálbér!Kopogj be a munkaügyre és kérdezd meg, h a FEOR számod alapján jogosult vagy-e a szakképzett min.bérre, ha igen, akkor figyelmeztesd őket, h tévedés történt, nem kaptad meg a bért!De vigyázz! Lehet,h olyan FEOR számon vagy foglalkoztatva, ahol csak a sima minbér jár!
Gondolom nálatok is annyival csökkent a munkáltatói döntés alapján adható bérkiegészítés, amennyivel nőtt a kötelezően adandó összeg, így a fizetésed ugyanannyi maradt.
Sajnos ezt nagyon sok helyen csinálják és azon túl, hogy keresel másik állást, nem tudsz ellene mit tenni.
De azért kérdezz utána az egyszerűség kedvéért először pl. a kollégáknál, nekik nőtt-e a fizetésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!