Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Átvertek a béremeléssel -...

Átvertek a béremeléssel - lenyelnétek vagy nem?

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel az ígérték többször is 2018. jan 1-től lesz egységes 10%-os emelés.

Megjött a januári pénz. Nem lett több senkinek.Amennyi tavaly egy filérrel se több.

Magyarázat kb annyi hogy „bocs elkalkuláltuk a keretet“. Ezzel téma zárva.

Lenyelnétek? Én azon agyalok hogy „csakazértis" felmondok. Menjenek az anyjukba hazudozzanak a k***áiknak.

2018. febr. 1. 19:48
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Bérpapírt megkaptátok már? :)
2018. febr. 2. 08:16
 22/46 anonim ***** válasza:
Gondolom nem csak te nem kaptad meg az emelést. Álljatok össze sokan és menjetek feljebb reklamálni. Vagy ahhoz már fostok felállni?
2018. febr. 2. 08:38
 23/46 A kérdező kommentje:

"munkával, felálltam és elköszöntem... talán ezért nincs ember."

Na vajon miért nem. Hát persze hogy a bér miatt nincs ember.

2018. febr. 2. 08:50
 24/46 A kérdező kommentje:

"t. Álljatok össze sokan é"

Ez egy MUNKAhely és MAGYARország.

ÖSSZEFOGÁS?

Hol élsz te. Összefogás itt ezekkel? Előbb gáncsolnak el ők maguk minthogy itt bármi összefogás is legyen.

Az kizárt. Mindenki sütögeti a saját gesztenyéjét és tervezi hogy megy/marad stb.

De összefogás az fel se merül.

2018. febr. 2. 08:52
 25/46 anonim ***** válasza:

Szerintem kaptál tanácsot jókat is. De neked semmi nem jó. Egyre inkább azaz érzésem azért írtad ki a kérdést, hogy panaszkodj. Ha nem tetszik a rendszer és ahogy mondtad mindenki a saját gesztenyéjét sütögeti, akkor tanulj mást és menj a versenyszférába dolgozni vagy magán eü intézménybe vagy ahova akarsz.

Ha mindenre csak a kifogást keresed, akkor nem is igazán akarsz változtatni a helyzeten, de akkor még ne sírjon a szád.

2018. febr. 2. 10:55
 26/46 anonim ***** válasza:

25# latszik uj vagy! Ez a munkaügyis provokátor, fiktiv kerdésekkel! Neki ez okoz kielégülest, hogy feltesz egy ilyen kerdést és utana oktat téged!

Neki ez a celja. 1 ellenszere van, hogy ha megláttok hasonlo kerdést, es utana látod hogy masolgat es oktat akkor ignorálni kell. Ennyi.

Amugy naponta max 2 naponta van ilyen provokativ kérdése....

2018. febr. 2. 12:35
 27/46 anonim ***** válasza:
Ohhh az alapilletményt emelték meg könyörögöm, persze semmit se ér igy a béremelés.... hetek óta erről cikkeznek, itt a csavar a dologban. Gondolom az alapilletményt szorzod az iskolának megfelelő kategóriával. Ami kijön az az alapilletményt kapod bruttóban. Ez ugye sok esetben még a garantált bérminimum összegét se éri el, arra elkészül ki. Amit amúgy idén jó összeggel emeltek. Ha diplomás vagy akkor a bérminimum része nyilván nem érint. Ennyi
2018. febr. 2. 14:17
 28/46 A kérdező kommentje:

"Ez ugye sok esetben még a garantált bérminimum összegét se éri el, arra elkészül ki. Amit amúgy idén jó összeggel emeltek. Ha diplomás vagy akkor a bérminimum része nyilván nem érint. Ennyi"

Te valami tévedésben vagy. Milyen iskola? Nem iskolában vagyok.

2018. febr. 2. 16:42
 29/46 anonim ***** válasza:

Iskola: iskolai végzettség

Ezt értettem alatta. Pl

A bértáblaban az alapján vagy bér kategóriába sorolva

Ez az alapilletmény szorzója, plusz ledolgozott évek. Így jön ki az alapilletmény béred.

Nem én vagyok tévedésbe hanem te elég rendesen

2018. febr. 2. 16:50
 30/46 anonim ***** válasza:
Felesleges leírni neki azt sem tudja milyen rendezvényen van :D
2018. febr. 2. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!