Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Átvertek a béremeléssel -...

Átvertek a béremeléssel - lenyelnétek vagy nem?

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel az ígérték többször is 2018. jan 1-től lesz egységes 10%-os emelés.

Megjött a januári pénz. Nem lett több senkinek.Amennyi tavaly egy filérrel se több.

Magyarázat kb annyi hogy „bocs elkalkuláltuk a keretet“. Ezzel téma zárva.

Lenyelnétek? Én azon agyalok hogy „csakazértis" felmondok. Menjenek az anyjukba hazudozzanak a k***áiknak.

2018. febr. 1. 19:48
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

30#

Kezdek rájönni teljesen igazad van :-)

2018. febr. 2. 16:53
 32/46 anonim ***** válasza:
Ha van mas lehetőséged, hajrá!
2018. febr. 2. 18:30
 33/46 anonim ***** válasza:
"Ember.Nem tudom feltűnt- e febr. 1.- e van. Megjött a januári fizu. Hihetetlen állatok vannak itt." Meg trollok... Január 31.- én van vege a hónapnak és február 1.- én már meg is kaptátok a fizut? Akkor becsüld meg a céget, mert qrva gyorsak.
2018. febr. 2. 18:38
 34/46 anonim ***** válasza:
Ez már eletszerűbb: "Ember. A decemberi munkát ja. 1o- ig kell kifizetni..." Akkor a januárit meg nyilván február 10- ig es lehet, hogy pár nappal előbb utalnak, de nem 1.- én.
2018. febr. 2. 18:42
 35/46 anonim ***** válasza:

33#

Az illető hölgy egészségügyi dolgozó. Ilyenkor az államkincstár utal. A kifizetések közszférában minden hó 05. napjáig vannak.

Bár nagyon nem érti még hogy is zajlott az eü dolgozók béremelése, erre annyit tudok inkább neki mondani, hogy mint"páciens" jobb ha nem hozzá kerülök inkább

2018. febr. 2. 19:46
 36/46 anonim ***** válasza:
De legalább jól lepontozott mindenkit...😒
2018. febr. 2. 23:46
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
#35: Na jó, de még így is erősnek tűnik, hogy már 1.- en "kártyán" a fizetés.
2018. febr. 3. 01:55
 38/46 A kérdező kommentje:

"én van vege a hónapnak és február 1.- én már meg is kaptátok a fizut"

???? Aztán miért ne?

Tesóm cégénél volt hogy még azonos hó 28-29-én már megjött a fizetés és még véget se ért a hónap.

Miért ne.

2018. febr. 3. 10:05
 39/46 anonim ***** válasza:
Akkor azért, ott valami nem egészen szabályos, hivatalos. 28.- án, vagy 29.- en meg megbetegedhet, baleset érheti az embert, stb., stb.
2018. febr. 3. 10:33
 40/46 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg a kérdezőt válaszra "bírni" totál nem ezen a bolygón van fizetés témában biztosan.

Olyan lehet valóban, hogy hónap végen is elutalják az adott havi fizetést nem mondom hogy pl tp vagy baleset esetén helyes, de azt utólag is lehet törvényesen módosítani.

Kérdező alapvető problémáját már megpróbálták neki elmagyarázni, sajnos nem igen érti mi is az alapilletmény emelése, feleslegesen is próbáljuk neki magyarázni....

Bár felháborodva hangoztathatja, hogy diplomás védőnő etc. Nem kötelező ebben dolgozni,nyugodtan lehet munkahelyet váltani ha elege van illetve nem elégedett. Védőnő létére viszont nem kell megszakadni. Ebben az ágazatban nem ők húzzák az igát, szóval no comment inkább. Egy kórházi dolgozó (aki lelkiismeretesen végzi a munkáját) na őt kell igazából megbecsülni. Persze ott is van olyan aki bunkó és lekezelő. Ő se való az egészségügybe. Tetszik neki vagy sem, valahol igaz.

2018. febr. 3. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!