Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Már állásinterjún tolják a...

Már állásinterjún tolják a hazugságot a csalást?

Figyelt kérdés

Állásinterjún voltam még fel se vettek de már ki lettem okítva.

- ha felvesznek akkor bejelentenek minimálbérre és részidőre

- de 1 hónap próbaidő amikor be se jelentenek majd ha beváltam csak akkor

- és a szabadság papíron annyi lesz amennyi Mt szerint jár de nem számítsak rá hogy ennyit ki is adnak

Mondom még fel se vettek még csak a beszélgetés zajlott. És már a csalás a hazugság megy.

Mondjuk nem fogok ide menni de nem értem nem félnek semmitől? Mi van ha én álruhás NAV ellenőr vagyok és már készítem is a tollam? nem félnek ettől se?

2018. jan. 27. 17:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
"De akkor év végén a ki nem vett szabadságot ki kell fizetniük." - Csak egy esetben fizethetik ki a ki nem vett szabadságot, ha a dolgozó távozik a cégtől, egyébként nem fizethetik ki, törvény szerint kötelező kiadni legkésőbb következő év március 31-ig.
2018. jan. 27. 18:00
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Dehogy voltál Te állásinterjún... csak a szokásos fiktív kérdésed....

Ha mindez igaz, akkor jelentsd! Ha nem teszed meg ugyanaz a ,xarrágó vagy Te is, mint az a cég, akit kifogásolsz...

2018. jan. 27. 18:21
 13/21 anonim ***** válasza:
már rég fel kellett volna őket jelentened, nem a gyakorira írogatni.
2018. jan. 27. 18:30
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
a nav nagyon is foglalkozik azzal, hogy egy cég feketén foglalkoztat embereket. ott is felnyomhatod őket meg a munkaügyi hivatalban. névtelen bejelentést is lehet tenni ám.
2018. jan. 27. 18:32
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Újabb munkaügyi kamukérdés a munkaügyis kamukérdezőtől...
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
Munkaügyis kamutroll!
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez még a jobbik eset, több olyat is olvasni, hogy megígérték, hogy bejelentik őket, aztán "véletlenül" elfelejtették. Én inkább értékelem valamilyen szinten. Én is voltam olyan állásinterjún boltban, hogy csak pislogtam.

Egyik nap dolgozol, másik nap nem, napi 10 ezer forint. Eddig tök jól hangzott, aztán jött az, hogy NAPI 16,5 óra munka (plusz mikor nyitod a boltot és zárod, mert ez egy hajnalban nyitó, késő éjjel záró hely volt). Ja, a bejelentés (2 hónap ledolgozás után van) csak 4 órás, a próbanapokra (2 hét :D) csak 5000 ft jár naponta.

Ott helyben lemondtam, hogy ilyen feltételekkel szó sem lehet róla, a főnök (bolttulajdonos) meg felháborodottan ecsetelte, hogy ez ma a megszokott és mindenki így csinálja.

2018. jan. 27. 21:24
 18/21 A kérdező kommentje:

"s, a próbanapokra (2 hét :D) csak 5000 ft jár naponta. "

És akkor még örülj neki hogy nem ingyen kért próbanapot. Mert ahogy hallom ilyen is van.

2018. jan. 28. 10:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy állásinterjún megegyeztünk a bérben, de azt nem mondták, hogy csak bérminimumig jelentenek be, a többi zsebbe megy. Ha már állásinterjún tiszta, akkor én is másképp álltam volna hozzá.
2018. jan. 28. 10:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyébként már nem dolgozom ott.
2018. jan. 28. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!