Már állásinterjún tolják a hazugságot a csalást?
Állásinterjún voltam még fel se vettek de már ki lettem okítva.
- ha felvesznek akkor bejelentenek minimálbérre és részidőre
- de 1 hónap próbaidő amikor be se jelentenek majd ha beváltam csak akkor
- és a szabadság papíron annyi lesz amennyi Mt szerint jár de nem számítsak rá hogy ennyit ki is adnak
Mondom még fel se vettek még csak a beszélgetés zajlott. És már a csalás a hazugság megy.
Mondjuk nem fogok ide menni de nem értem nem félnek semmitől? Mi van ha én álruhás NAV ellenőr vagyok és már készítem is a tollam? nem félnek ettől se?
NAV se kell, csak egy diktafon és Youtube.
Ezeknek nem a NAV a legnagyobb ellenségük, hanem a nyilvánosság. Az ellen nincs kenőpénz.
Nyilvánosság hagyjál már. Ki a szart érdekel egy jóskapista káefté csalása simlije.
Ez nem egy multi ez egy kkv. Kit érdekel ez... még ha kis településen lenne még akkor üthetne a dolog (de akkro meg úgyis tudja eleve az összes helyi hogy simlitanya...) de ez egy pesti cég.
Téged érdekel egy video ahol nevesincs bété hazudozik? Dehogy érdekel.
A válaszod a tökéletes példa arra, hogy miért is virágzik a csalás. Ők megteszik, téged nem érdekel, bejelentést se tesz senki, erőfeszítés nulla.
A lusta megalkuvás az egész mozgatórugója.
"onnantól tuti, hogy senkinek még az sem fordul meg a fejébe, hogy hozzájuk jelentkezzen...u"
Dehogynem... nézz csak utána akármely gyorsétteremnek szekus cégnek stb olyanok vannak róluk hogy a hajad az égnek áll. É s mégis vannak dolgozóik mindig bőséggel.
Ha valakinek semmi ajánlata sincs csak a "nem túl jó hírű" jóskapista káefté mit tehet? Semmit. Odamegy lesz ami lesz.
Amikor én sulis voltam horrorsztorijaim voltak a mekiről. Aztán suli mellett egyéb lehetőségem nem lévén odamentem melózni. És minden igaz volt amit hallottam, róluk mégis odamentem mert hova máshova mentem volna.
Állásinterjún is megy a suskus, a csalás, a kammantás, Kérdező. Csodálkozol ezen itt Mutyiországban, Korrupcióföldjén? Ha azt látni, hogy a felsővezetők ebből milyen jól megélnek, szerinted ki a franc akarna erkölcsösen, tisztességesen boldogulni?
A korrupciónak pedig a legnagyobb ellensége a nyilvánosság. Ha ilyet tapasztalsz, tedd ki a netre, a többit pedig majd elintézik - azaz jobban mondva NEM intézik el - az álláskeresők. Aztán a jóskapista káefté vagy rendbeteszi magát, vagy csődbe megy és lehúzza a rolót. Mindegy melyik.
Amúgymeg ha sok pénzt akarsz, külföldön vállalj munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!