Miért haragudtak meg állásinterjún mert rákérdeztem mennyi a medián a bérek terén-átlag helyett?
Állásinterjúkon voltam, és az egyiken a HR-es díszliba meg a dicső főnöke arról magyarázott milyen jó cég ez mert itt náluk 250.00 az átlagbér.
És én visszakérdeztem: az átlag lehet hogy ennyi na és mennyi a medián? Azt mondják meg, ne az átlagot.
Volt nagy hümmöggés meg öööözés, aztán hamarosan némileg „fagyosabb“ légkörben vége lett az interjúnak azzal hogy „majd értesítjük“.
Miért haragudtak meg rám azért mert a mediánbért kérdeztem és nem a semmitmondó átlagbért?
A mediánbér az már valami. Az el is árul valamit a cégről.
De az átlag amiben benne van a főnökség meg a vezetés horror bére is miközben átlagjulika meg kapja a nettó 100-at. Hagyjuk már!
Legközelebb szerintem ne tegyél fel olyan kérdést amit tudsz.
Mert jól láthatóan értelmes vagy, tudod magadtól is hogy csak cukrozni akarják az igazságot.
Csak a temperamentumod miatt valószínűleg az ő szájukból akarnád hallani, ahogy kimondják hogy "Igen, 10-ből 9 dolgozónk minimálbéren rohad".
Amit megértek, az én igazságérzetem is ezt követelné meg.
De tudod te is, a főnök nyilván már nem is sorolja magát egy fajba veled, mióta megvette a legalább 9 számjegyes ingatlanját. A HR-es liba meg az optikai dekoráció szintet képviseli.
Szóval legközelebb elég lesz ha fejben mondod magadnak "Aha, ezek hülyének néznek".
Mindegy halál ellenszenves volt a vonagló affektáló szarjani "főnök" meg a biodíszlet eszesemmi HR -es liba.
El tudom képzelni milyen hely ez kiskirályság.
Voltam már ilyesmi helyen. Mindenki marha jól keres csak a mindenki a főnököt meg a sleppjét jelenti... aki meg ebben nincs benne az meg kapja a nettó semmit.
Kösz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!