Közlekedésre panaszkodott a kolleganő de kirúgták már nem gond a közlekedés most meg ez a gond-miket produkál az élet?
Figyelt kérdés
Ez milyen sztori? Kolleganő állandóan panaszkodott hogy messze van neki a munkahely 2x át kell szállni és nagyon unja már.
Na nem emiatt ugyan de létszámleépítés volt és lapátra tették őt is. Nem gond többé a közlekedés ide mert nem kell többet jönni.
De ez se jó neki mert most telesírja a facebookot hogy jaj mi lesz vele és nincs hova bejárnia és ennél nincs rosszabb.
Hát eddig volt hova bejárni és állandóan sírt most nem kell többet jönni úgyis utálta unta stb (ő mondat) most ez se jó?
2017. okt. 18. 10:18
41/44 A kérdező kommentje:
" Nekem meg az ilyen emberektől áll égnek a hajam"
Jó. Álljon égnek. És akkor az engem érdekel szerinted?
2017. okt. 29. 15:50
42/44 anonim válasza:
ignoráljuk ezt a kérdezőtmostantól
43/44 A kérdező kommentje:
"ignoráljuk ezt a kérdezőtmostantól"
Hahahhaha... ezt már hallottam. Sokszor.
2017. okt. 29. 18:57
44/44 A kérdező kommentje:
43 hozzászólás. Most is hogy bejött az ignoráció nem...
2017. okt. 29. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!