Közlekedésre panaszkodott a kolleganő de kirúgták már nem gond a közlekedés most meg ez a gond-miket produkál az élet?
Ez milyen sztori? Kolleganő állandóan panaszkodott hogy messze van neki a munkahely 2x át kell szállni és nagyon unja már.
Na nem emiatt ugyan de létszámleépítés volt és lapátra tették őt is. Nem gond többé a közlekedés ide mert nem kell többet jönni.
De ez se jó neki mert most telesírja a facebookot hogy jaj mi lesz vele és nincs hova bejárnia és ennél nincs rosszabb.
Hát eddig volt hova bejárni és állandóan sírt most nem kell többet jönni úgyis utálta unta stb (ő mondat) most ez se jó?
"hogy így meg úgy el vagy nyomva, ilyen meg olyan gennyláda a főnök,"
Semmi röhej sincs benne te vagy a gyenge felfogású. Elmondtam higy én TISZTÁBAN vagyok a saját értékemmel. Tudom magamról hogy egy utolsó szar semmi vagyok egy nulla egy 12 egy tucatsenki. ÉS ehhez mérten szemlélem a dolgokat.
Tudom hogy szar a helyen és szar a fizetésem de és????
Hát van jobb??? Örülhetk ha ez is van!!
"Kicsit turbózd fel az önbecsülésedet, "
Volt nekem önbecsülésem. Kijöttem az egyetemeről ill még nem is végeztem már fel is vettek másoddiplomára és azt hittem én leszek az istenkirálycsászár a munkaerőpiacon... két diploma fiatal pesti-mi kell még? Lábam előtt hevernek majd a céggek gondoltam...
Teltek az évek se fiatal nem vagyok már se önbecsülésem nincs.
Rájöttem a végzettségem Wc papír nem segít inkább akadályoz, semmit se érek egy kőmművessegéd többet ér mint én...
és örülhetek hogy van egy ilyen szar állásom is mert ha még ez se lenne... akkor mi lenne? hova kellenék. max a közmunkába.
Na ez van.
"Magadra vess!"
Miért kire "vetek" ? nem magamra tán? hm?
Na és most mi lesz a köv bölcsesség? hm?
"Ez milyen sztori? Kolleganő állandóan panaszkodott hogy messze van neki a munkahely 2x át kell szállni és nagyon unja már.
"
Ne kamuzz már. Én 5 járművel megyek, nem ettől lakik valaki messze. Gimibe is 2 járművel mentem. Az a titok, hogy a HÉvvel csak 1 megálló, villamossal 2...
"Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a kérdező munkaidőben (is) írogat?"
Oszt akko mi van?
miért tán az is meg van szabva mikor szabad írni vagy mi a tököm?
Egyébkétn is mi az hogy munkaidő? Munkaidő kinek?
Hajnali 3 az munkaidő?
Hát az éjjeles őrnek pl igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!