Közlekedésre panaszkodott a kolleganő de kirúgták már nem gond a közlekedés most meg ez a gond-miket produkál az élet?
Ez milyen sztori? Kolleganő állandóan panaszkodott hogy messze van neki a munkahely 2x át kell szállni és nagyon unja már.
Na nem emiatt ugyan de létszámleépítés volt és lapátra tették őt is. Nem gond többé a közlekedés ide mert nem kell többet jönni.
De ez se jó neki mert most telesírja a facebookot hogy jaj mi lesz vele és nincs hova bejárnia és ennél nincs rosszabb.
Hát eddig volt hova bejárni és állandóan sírt most nem kell többet jönni úgyis utálta unta stb (ő mondat) most ez se jó?
?????
LOL és azt hogy.... egy nem teljesítmémnyes hanem irodai meló.
itt nincs norma stb
ha meg te a főnök nagyon rámszállsz hát ott az ősi fegyver ami mindig hat: elmegyek máshova.
azért ztalálni mást mit és mennyilért az más kérdés, de ha már te a főnök rámszálltál hát akkor nincs mit sajnálni papír felmondás aztán bekaphatod.
"A felmondási idődet fel bírnám dobni úgy,"
Aztán miből veszed hogy a felmondási időben 1 napot is látnál engem.... betegáll tp és csók..
1 napot be nem mennék végig "nagybeteg" lennék.
másik munkahelyen alám teszel?
ha tudod hova megyek... és mégis honnan tudnád... és mégis honnan veszed hogy a másik helyen nem szarnak magasból le...
"és ilyen a helyesírásod, akkor valóban 12-egy tucat munkát végezhetsz,"
Bérszám és könyvelés. ízlés dolga.
"Egy vezető véleményét meg többnyire megfontolják. "
egy igazi és normális vezető nem fogmalkozik azzal hogy felmondott 12 egy tucat alkalmazottját üldözze és nyomozza és "majd én aláteszek " kisstítlű pitiáner bosszúcska lenne (ha lenne) ... szánalmas.....
van annak jobb dolga.
nem óvodások gyülekezete ez. Pistike homokot dobott rám én meg belepisiltem a cipőjébe... hihi ...,. bosszú... hihi
anyám de szánalmas (lenne)
", de lehet, csak pár óra, Facebook-gurukám."
Már úgy érted ha és amennyiben fenn lennék... ugye.
"akkor honnan tudod, hogy a kolléganő telesírja?"
Na vajon honnan.... miért szerinted csak nekem szúrt szemet ez az egész? Mondjuk mésik kollega odahív hogy "te nézd már ez a tyúk mit fosott ide"
kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!