Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Közlekedésre panaszkodott a...

Közlekedésre panaszkodott a kolleganő de kirúgták már nem gond a közlekedés most meg ez a gond-miket produkál az élet?

Figyelt kérdés

Ez milyen sztori? Kolleganő állandóan panaszkodott hogy messze van neki a munkahely 2x át kell szállni és nagyon unja már.

Na nem emiatt ugyan de létszámleépítés volt és lapátra tették őt is. Nem gond többé a közlekedés ide mert nem kell többet jönni.

De ez se jó neki mert most telesírja a facebookot hogy jaj mi lesz vele és nincs hova bejárnia és ennél nincs rosszabb.

Hát eddig volt hova bejárni és állandóan sírt most nem kell többet jönni úgyis utálta unta stb (ő mondat) most ez se jó?

2017. okt. 18. 10:18
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem pattognék ennyire. Olyanokat produkál az élet, hogy a végén te leszel a következő, aki lapátra kerül újabb megszorítások miatt.

Na akkor aztán pofa alapállásba :D

2017. okt. 18. 11:49
 12/44 A kérdező kommentje:

"Magyarul egy kiss s.ggnyaló vagy."

Én ezt úgy fogalmaznám meg hogy én TISZTÁBAN VAGYOK a munkaerőpiaci értékemmel és ennek megfelelően ugrálok /nme ugrálok. Tudom magamról hogy egy tizenkettő egy tucat ember vagyok akit munkaerőhiány ide vagy oda pillanat alatt lehet pótolni én meg hol találok mást és főleg mennyiért... minimálbérért? Na ezért van kuss részemről.

2017. okt. 18. 11:55
 13/44 A kérdező kommentje:

„ hogy a végén te leszel a következő, aki lapátra kerül újabb megszorítások miatt. „

LOL ezt úgy mondod mintha magam mást mondtam volna.

Igen igaz akár holnap lapátra kerülhetek én is vagy bárki. Csökken a megrendelés és kitalálják hogy 10%-nak mennie kell és repülök. Igen ez így van!!!

2017. okt. 18. 12:02
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy, hogy a kolléganőd panasza a legnagyobb problémád. Előtted egy rákos kislánynak írtam, akinek max 6 hónapja van hátra.
2017. okt. 18. 12:05
 15/44 anonim ***** válasza:
71%

Valaki gyűjtse már össze ezeket a mondákba illő történeteket a mindig bajba kerülő vagy bajt csináló (hülye tyúk) kolléganőkről, már egy könyvre való sztorit írt ki a kérdező.

Már várom hogy mi lesz október 23 vagy november 1 körül, mert valaki pont "beteg" lesz hogy kicsit meghosszabbítsa a szabadságát, de a munka hőse kérdező dacolva mindenkivel azért is bemegy, miközben bökdösi az igazságérzetét ez az arcátlanság.

2017. okt. 18. 13:27
 16/44 A kérdező kommentje:

"Már várom hogy mi lesz október 23 vagy november 1 körül, mert valaki pont "beteg" lesz hogy kicsit meghosszabbítsa "

Abban biztos lehetsz jogy lesz ilyen!!! Azt előre borítékolom!!

Melyik munkahelyen nincsenek lógós hazug trógerek?

Végül is nov 1. szünet csak két nap betegséget kell BEHAZUDNI és máris ott 1+2+2= 5 nap egyben az 1 helyett...

Biztos lehetsz benne hogy bőven lesz ilyen itt is másutt is!!

2017. okt. 18. 13:31
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
15: Ahogy észrevettem, újabban már néha nőnek is kiadja magát. :O :)
2017. okt. 18. 13:36
 18/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, amúgy mi újság a főnököddel, aki stopperral méri, hogy pontosan végzel-e a kajaszünettel a felmondási időd alatt? Vagy avval a főnököddel, aki részegen ordibál, kötözködik, és néha legurul a lépcsőn? :D
2017. okt. 18. 13:38
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem olyan könnyű munkahelyet találni, hogy ilyen mellékes dolgok miatt gyorsan keresni egy új munkát, mint a rossz közlekedés vagy az idióta munkatársak. Én viszonylag közel lakom a munkahelyemhez, de még ígyis nehezemre esik néha az indulás. :))

A kérdésedre a válasz pedig az, hogy ez egy szomorú sztori. De nem a munkatársad miatt, hanem mert léteznek ilyen érzéketlen emberek, mint Te.

2017. okt. 18. 16:06
 20/44 anonim ***** válasza:
Mit foglalkozol más emberrel, Te? Ha az én soromon lennél, az én vezetésem alatt egyetlen percre sem engednélek megállni, ha a fülembe jutna, hogy a kollégák bejárását, munkavégzését, betegállományát figyeled! Meg zavarodnál, olyan teljesítményt húzatnék Veled!!!!
2017. okt. 18. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!