Mit csináljak, ha lány létemre undorodok a lány munkatársaimtól? 19-20 körüli, amúgy gyönyörű lányok mindenkivel szexelnek.
Egyszerűen hányingerem van ettől, meg a csúnya, primitív beszélgetéseiktől. Még a csúnya főnökök is dugják őket, akik úgy néznek ki, mint smeagol. WTF?! Ennyire féltik a szaros, nettó 150 ezres melójukat? Ennyire nincs méltóságuk?
Egy tárgyak, akikbe beleürítenek a férfiak, vagy zsebkendők értékének a szintjén vannak, amibe beleereszti valaki a cuccost és dobja a kukába.
Értem én, hogy egy érettségit igénylő melónál olyan munkatársaim is lesznek, amilyenek... na de akkor is, ez undorító.
1 évet kihagytam érettségi és egyetem közt, mert emelten is meg akarom írni a matekot, plusz felsőfokú nyelvvizsgafelkészítőre járok.
Máshol is ilyenek a lányok? Vagy csak én fogtam így ki?
# 28
Na valaki kurv-okosat akart oltani, de csak megmutatta, hogy mekkora fogyatékos. :D
"Inkább ezek a lányok lesznek 35-40 évesen is még egyedül, 10 macskával. A normális lányok meg férjhez mennek, és gyerekeik lesznek."
Ez így nem teljesen pontos, mivel feltételezi, hogy a kérdező a normális, aki meg kefél orrba-szájba (a főnökével is akár), meg mindenféle módokon "éli világát", az nem.
Pedig hát igazából pont fordítva van.
Még szerencse, hogy te itt vagy nekünk agynak. :)
# 35
Egyébként igazad van, főleg SSC-knél. Gazdasági, bölcsész szakos lotyók többsége ilyen helyekre kerül, szóval jogos ez is. Egyetem alatt is szép kis karriert befutottak már, ami a nemi életüket illeti, akár támogatót (sugar daddy, prostiskodás lightos formája, puncs.hu-val mi sem egyszerűbb manapság) is tartanak.
# 33
Annyira izzadságszagú a vergődésed, ennyire magadra ismertél a kérdésben? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!